Obrim l’agenda amb un canvi important d’escenari. Atenció perquè els Preminis NO jugaran dissabte a Casagemes, com és habitual sino que ho faran al Pavelló de Llefià. Els nois ho faran a les 10:30 contra La Roca i els noies obriren la jornada jugant contra el Tres Vil·les

El Mini B també canvia l’escenari i jugarà a Llefià dissabte a les 12:00. Ho farà contra el Calella. El Mini 1 jugarà a Ausiàs contra el Manyanet Les Corts a les 10:30 de dissabte. L’A per la seva banda jugarà al Màgic a les 12:30 amb el SESE

Simultàniament al Màgic a les 11:00 torn pels preinfantils: el masculí contra el Coll i les noies contra el Roda

Diumenge a les 12:00 a La Plana juga l’Infantil B en partit amb l’Aliança de Mataró. per la seva banda l’A obre la tarda de diumenge a La Plana enfrontant-se al Granollers

Passem a la categoria Junior on l’A juga a les 10:30 de diumenge contra el Mataró.

I en Sots 20, aquí trobem el partit de la jornada. Diumenge a les 19:00 a La Plana compromís molt important del Preferent. Serà contra el Grup Barna, un dels 4 equips que ha pogut guanyar als de Basili Bellès. Va ser de 5 punts a Barcelona. Necessitem el vostre suport per superar l’obstacle si pot ser a més guanyant l’average. Sabem que aquella hora hi ha la Final de la Copa del Rei del Palau Sant Jordi, però si podeu i voleu, passeu-vos per La Plana diumenge a les 19:00. El vostre suport ens durà a la victòria

Diumenge a les 17:30 a Ausiàs derbi important a la Territorial: Badalonès- Sènior B masculí. Aquí també us demanem un esforç per venir a animar els cracs d’Oriol Bosom