Encetem el resum de la jornada amb una molt mala notícia, nefasta, quelcom que traspassa qualsevol frontera esportiva i s’escapa de logaritmes i resultats. Us posem en antecedents. Manquen 2 minuts per acabar la pròrroga del partit Sots20 Preferent- Grup Barna d’ahir a La Plana. Albert Rourera, el capità del Círcol baixa a defensar un contraatac visitant, quan el genoll li fa un estrany i ha de parar. Cau a terra adolorit i es fa el silenci al pavelló. No n’hi ha per menys. Gairebé dos anys després de la greu lesió que va patir al mateix genoll, els indicis previs i les sensacions del noi pressagiaven el pitjor. Poc importa el resultat d’ahir, derrota de 3 punts. Poc importa la remuntada de 10 punts a mitjans de tercer quart. Poc importa que el Grup Barna forcés la pròrroga sobre la botzina. El que veritablament importa és que l’Albert no estarà sol en la seva lluita per la recuperació i que el seu equip li dedicarà cada punt, cada victòria, cada llançament. Permeteu-me un moment que deixi de banda la vessant cronista per enviar com a delegat del Sots 20 i en nom de l’equip, tots els ànims al nostre company, capità i àmic Rou. Ànims nano, que estem amb tu

Altres ítems de la jornada. A Llefià on circumstancialment van jugar mala sort pels Preminis de l’entitat. Els nois d’Albert Reverté i Maria Zambrano van caure amb el La Roca i les noies de Marina Cano i Clara Navarro van plantar cara, sense èxit a les líders Tres vil·les. Molts ànims també

Derrota del Mini A davant de l’intractable SESE, líders i doble triomf del B contra el Calella i de l’1 de Roger Coma, a Ausias contra Manyanet Les Corts. Victòria de molt de mèrit, aquesta última ja que els barcelonins éren fins aleshores líders invictes de la Lliga. Els nois van estar seriosos els 48 minuts de l’enfrontament i van sobreposar-se als mals moments quan els visitant intentàven reaccionar. Bravo

Del Màgic ens arriben grans notícies dels Preinfantils. Ambdós van guanyar: els nois de Ramon Pasquina van vèncer al Coll i les noies de Jaume Lleal van triomfar en l’enfrontament cntra el Roda, en un matx més complicat del que pugui semblar pel marcador final

L’infantil B va aguantar fins a la mitja part al líder Argentona. A la represa la superioritat dels maresmencs es va fer palesa de forma radical, i bastant dura. Els de Diego Martíinez van estar 2 quarts (el sisè i el setè sense anotar). Ànims. Marxàvem a dinar diumenge amb la derrota del B, però vam tornar a la tarda ben dinats i amb unes postres de categoria. Recital antològic de l’infantil A davant el Granollers. Després de dos primers períodes de domini vallesà, els homes d’Adrià Puente van fer un parcial de 28 a 6 per posar-se al capdavant del marcador fins al final del partit. Un autèntic partidàs amb majuscules que val un líderat. Felicitats

En Cadets només va jugar l’A de Ramon Cuñé, dissabte entrenats per la dupla Xavi Bruget-Marc Nadal, entrenadors del Junior 1. Victòria a la complicada pista del Santa Coloma. Una bona sortida dels badalnins va fer que agaféssin una renda sòlida de 12 punts. Els locals van reaccionar i van posar el marcador ajustat i l’emoció a flor de pell. El Círcol, però va ser més llest, més fred i més calculador per acabar emportant-se un bon triomf.

L’endemà Bruget i Nadal van veure com el seu equip, el Junior 1 queia a la pista de l’Alella. El Junior A mentrestant guanyava en un partit molt intens i complicat al Mataró. Felicitats. La visita a Sabadell del Junior femení de Ramon Pasquina es va saldar com gairebé sempre amb victòria. El Sant Nicolau no va ser obstacle en el magistral camí cap al líderat final del Círcol.

I en sèniors, gran victòria del B masculí en el derbi amb Badalonès. Bravo als d’Oriol Bosom

Finalment un agraïment a totes les persones, que vau ser moltes, que vau anar a La Plana a animar ahir a l’hora de la final de la Copa del Rei de bàsquet al Sots 20. Gràcies i bona setmana