L’actor, director i escriptor Quim Masferrer és el convidat del cicle Renovem el Teló. Masferrer forma part de la companyia Teatre de Guerrilla. De fet, n’és el fundador, el director dels espectacles i actor. 

En Quim Masferrer ha volgut formar part del Renovem el Teló i el proper dimarts 28 de febrer presentarà un espectacle inèdit al teatre del Círcol.

La trajectòria de Quim Masferrer es remonta més enrere de la fundació de Teatre de Guerrilla, l’any 1998. De ben jove, ja va començar a escriure guions teatrals i està considerat com un important autor contemporani. De fet, ha rebut prestigiosos premis i reconeixaments. Entre ells, cal destacar el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes l’any 2000, per la seva trajectòria com a autor teatral.

quim

Renovem el Teló amb Quim Masferrer, dimarts 28 de febrer a 2/4 de 10 de la nit al Círcol Catòlic.