En el cap de setmana de les estrelles, el glamour i les estatuetes daurades, el bàsquet del Círcol també ha rebut els seus particulars Oscars.

Marxem primer a l’Hospitalet on el duel catòlic es va saldar a favor del bàndol local per un ajustat marcador. El Premini femení de Marina Cano i Clara Navarro va perdre de 2 punts el partit que les enfrontava amb el Cercle Catòlic de la ciutat riberenca

En Minis, malauradament us hem de parlar de tres derrotes: la del Mini B lluitant fins al final a Santa Coloma, de l’A a la pista del Sant Gervasi, i de l’1 no massa més lluny al camp del Vedruna de Gracia, els líders de la categoria

La primera bona notícia del cap de setmana ens arriba del Preinfantil masculí que en un extraordinari partit va aconseguir guanyar a la complicada pista del Claret. Menys sort van tenir les noies de Jaume Lleal al camp del Sant Narcís on poca cosa van poder fer

En infantils doble cara. Cara per l’infantil B que va guanyar al camp de Les Franqueses. I cara per l’A que va vèncer amb molta comoditat a Sant Gervasi. Felicitats

Gran victòria del Cadet A, diumenge a La Palan en el derbi contra UBSA. Partit emocionant no apte per cardíacs. I derrotes de l’1 a Ausias March davant el DMS barceloní i del femení a la pista dle Valldemia en un bon partit de les noies de josep Velasco. Menció a part pel Cadet B. Va perdre a la pista dle Mataró, però ens agradaria destacar la reaparició sobre el parqut de Dani Martín després de superar una cruel malaltia. És per ell el nostre particular Oscar a la millor reaparició

Més Òscars. El de millor guió adaptat pel Junior A d’Andreu Lladó. Quan un equip està tocat per la vareta de la sort el que sembla impossible esdevé una realitat. A la magnífica pista dle Blanes, inaugurada fa un any en motiu de la Copa del Rei d’Hoquei patins, el Círcol va anar a remolc durant 36 minuts. Però aquest equip està molt fort mentalment i pot superar qualsevol repte per dificil que sigui. I així va ser com els badalonins van superar a un equip que els havia guanyat a L Plana de 16 punts a la primera volta. És la sisena victòria consecutiva de l’equip que afronta la setmana que ve un compromís important contra el Sta Coloma. D’altra banda derrotes del Junior 1 amb Valldemia i del B contra el Santfeliuenc en un matx que es va esmunyir en l’últim període. I aquesta setmana no ens podem descuidar de parlar del Junior femení de Ramon Pasquina. Per elles va el nostre particuar Oscar a la millor pel·lícula de suspens. I és que la visita del segon classificat el Centelles, no va ser evidentment senzilla de superar. A falta de 3 minuts per acabar el partit, les noies perdien de 10 punts. Però un magnífic parcial d’11 -2 ens posava 4 punts per sobre a l’electrònic a falta de 10 segons. El Centelles encara van tenir temps de posar el suspens al cor amb un triple que les posava a un. Però ja n o hi va haver més temps. El Círcol, les líders de la Lliga ho continuen sent i donant un cop d’autoritat. Moltes felicitats

Doble derrota dels representants Sots 20. El B a Santa Perpètua i l’A, sorprenentment a la pista dle penúltim classificat el Vilanova: molts ànims

I finalment en Sèniors: derrota per la mínima del Sènior B femení davant Les Franqueses i de l’A femení contra el BAM, rival directe. Les noies de Jaume Lleal van aguantar els primers 15 minuts de l’enfrontament fins que un parcial demolidor les van posar a 16 punts de les barcelonines. En homes doble alegria. Dissabte el Sènior B va guanyar a un combatiu Sant Antoni que va claudicar a l’últim quart. En aquest partit jugat a Sant Crist es va veure la jugada de la setmana i a la vegada còmica. Marc Borràs, a qui li atorguem el nostre particular Oscar al millor actor de comèdia va anotar un triple increïble quan faltaven 12 segons per acabar el tercer quart. La gràcia, si ens ho permeteu, és que en Marc es va pensar que li havien cantat que faltaven 2 segons. Increïble. I acabem repartint l’Oscar a la millor pel·lícula. És pel Sènior A masculí que va fer possiblement el seu millor partit com a visitant i un dels millros de la temporada, al camp del Grup Barna. Al Clot, els nois de Francesc Castellet van dominar en tot moment el matx i van saber controlar els nervis i la tensió quan els barcelonisn s’acostàven al marcador.

Finalment Oscar honiorífic ex aequo a dos jugadors de l’entitat que estan passant per un mal moment. L’un, el crac de l’infantil B, Roc Oliveras que pateix una patologia cardíaca de la qual serà operat d’aquí poc. De tot cor, anims al nano i a la família, i que tot vagi bé. L’altre el Junior B Ferran Muñoz que estarà allunyat de les pistes per un esquinç a l’esquena. Ànims al nostre capità de part de tots.