Comencem el repàs de la jornada anant a Casagemes on dissabte va haver sort dispersa pels dos Preminis. Mentre els nois van caure contra el Joventut Les Corts fent això si el rècord d’anotació de la temporada, les noies de Clara Navarro i Marina Cano van guanyar al Cerdanyola, en un matx molt igualat, de només 3 punts

En Minis, mala jornada. En partit avançat, dimecres, el Mini A poc va poder fer a les pistes annexes del Palau Olímpic contra una Penya molt superior físicament i que va anar mermant la moral dels nois durant els 6 primers quarts. Al setè vam aconseguir guanyar-los el parcial i el vuitè el vam empatar. La sensació però de superioritat verdinegre es va fer més uqe evident. Una llàtima. Derrota també del Mini B, donant una bona imatge contra el Claret, tercer classificat, i del Mini 1 de poc, dos punts al camp del Gavà

Al Màgic triomf dle Preinfantil femení de Jaume Lleal de 10 contra l’Osona

Derrota ajustada de l’infantil B contra el Vic, al primer torn de dissabte al matí a La Plana. Molts ànims

Victòria de mèrit del Cadet A diumenge al matí a la pista dle Platges de Mataró, segon classificat, que fa que el conjunt de Ramon Cuñé, tercer, empati amb els maresmencs. El Cadet B va acabar patint per treure la victòria a casa contra La Garriga. Els nois de Santi Rodríguez tot i arribar a tenir una ventatge de més de 20 punts al tercer quart, van acabar el matx només guanyant de 4. A Sabadell triomf còmode del Cadet 1 de 18 punts.

En Juniors tres equips mscullins, tres resultats i tres matisos. Anem a pams. Derrota de l’1 de Xavi Bruget i Marc Nadal, contundent al camp de la Salle Bonanova. El B de Josep Velasco va caure a la pista de l’Avinyó donant una gran imatge i en un final polèmic i un punt estrany. Amb 9 amunt i a tres minuts del final una antiesportiva en contra del Círcol, rigurosa, una lesió de Miquel Sanchez i dues tècniques en contra nostra van sentenciar un partit que per joc hauria caigut clarament a favor dels badalonins. Una victòria moral, que tot i que no val per a res, servirà això si per carregar de moral a un conjunt que necessitava almenys un estímul com el de dissabte al Bages. Enhorabona, tot i que us pugui semblar un contrasentit als Senyors d’Avinyó, el Junior B del Círcol. I el Junior A va obrir la tarda de diumenge amb un fesitval antològic de bàsquet, guanyant al Sta Coloma de 36 punts en una victòria del col·lectiu. A destacar l’aportació d’Otger Riera, esplèndid. És la setena victòria consecutivaLes noies per la seva banda continuen guanyant, i com la setmana passada amb patiment. Aquest cop les de Ramon Pasquina van superar el Parets

Victòria al derbi Sots20 B del Círcol contra el Llefià i derrota del Preferent a casa contra l’Esplugues. Un partit de tres ratxes. Primer cop dels visitants. Reacció amb un parcial de 15-4 dels homes de Basili Bellès i finalment triomf dels del Baix Llobregat gràcies en bona part a l’encert des de més enllàs dels 6’25

I en Sèniors, triomf a la pròrroga dle sènior A que va remuntar 8 punts de desaventage per forçar el temps extra, ahir amb l’Onyar, quart classificat. En bona part gràcies a Andreu Lladó, autor de 6 dels 8 punts que van fer possible els 5 minuts extres. L’Andreu també es va carregar l’equip a l’esquena al temps bonus i ens va portar tots junts al triomf, molt important ahir per cert. Les noies de l’A van caure a Torelló en un altre final controvertit. I per acabar doble triomf dels Senior B a domicili, el masculí a la pista de Spinreack Mary Ward de Barcelona i les noies al camp del Montmeló. Per cert acabem amb una bona notícia: dimarts ja es va reïncorporar als entrenaments fent els primers llançaments a cistella, la Clara Navarro, que com molts recordareu va patir una greu lesió al genoll en les semis de la Copa Badalona al setembre. Encara li queda camí per recórrer abans de tornar a les pistes vestida amb l’uníforme, però el pas que ha fet és important. Felicitats i ànims Clara. I evidentment quna torni a jugar ho sabreu.