En el cap de setmana de les Falles a València, el Círcol també es va voler apuntar a la festa amb alguns resultats i alguns partits de traca i mocador. I amb alguns resultats esperançadors

Comencem però explicant-vos la doble derrota dels equips Preminis. El masculí a Sant Gervasi i les noies a casa davant el Vilanova del Vallès, de 10 punts. Llàstima i molts ànims

En Minis, tres equips i tres mascletas amb grans resultats. No és fàcil plantar cara i posar la por al cos a tot un segon classificat quan ets cuer. el Mini A de Diego Martínez va fer un partidàs per només caure de 6 punts en el derbi amb Sant Josep. Han d’estar contents. Igual que el Mini B que va vèncer a un rival directe com el Gavà. Una dada exemplificant. Al sisè període els nois d’Oriol Bosom i Sergi Bernat van guanyar-lo per 10-0 i el tercer per 11-1. Una gran victòria en el possiblement un dels millors partits de l’any. El Mini 1 va vèncer al Viladecans de 4, però ho podria haver fet de més si no fos que els visitants van estar a punt d’eixugar per complert una renda de 15 punts dels homes de Roger Coma. Victòria amb avís.

Doble alegria, i simultània dels preinfantils. Pel què fa al masculí, sembla que els entrenaments van donar molt de fruït aquesta setmana. La visita del Lestonnac es presentava comun escull important pels nois de Ramon pasquina, Marc fernandez i Ferran Muñoz. Semblava a més, que amb el 10-28 del final del tercer període ens conduïa a un altre derrota. Però la reacció local va ser explosiva i un parcial de retorn de 14- 3 ens posava a 7 punts. Una aúltima estirada, combinat amb l’encert des dels 6’25, amb tres triples forçava la pròrroga. Al temps extra, la moneda donava la cara al Círcol que guanyava el partit per 3 punts. Felicitats de part dels tècnics que van saber girar la truita a temps i jugar una segona part de llibre. A continuar treballant per seguir acomulant èxts i felicitacions. Per altra banda les noies de Jaume Lleal i Per Ruiz també van sumar davant el sant Gervasi de Mollet. Un inici igualat, que va saltar pels aires gràcies a una notable pujada d’intensitat defensiva del Círcol que va generar els conseqüents errors visitants per després acabar la feina amb sengles contraatacs. Igual que els nois, el Màgic va ser escenari dissabte d’un dels millors partits de la temporada jugat a base de treball i un grau alt de concentració. Felicitats i a seguir treballant

En infantils, triomf del Círcol B en el derbi amb el Joventut i de l’A contra el JAC Sants. En aquest últim partit, d’infart, en què a falta d’un minut els nois d’Adrià Puente i Albert Calabria, va sobreeixir el Faller Major per donar la victòria. És Dani Muñioz el 5 de l’equip que a falta de pocs segons pel finalva anotar el triple de la victòria. Un triple que venia precedit de dos més que propiciaven la remuntada. Enhorabona als 2 equips

En Cadets, derrota de l’1 davant el Sant Quirze, on la mala sort i la loteria dles 4’60 van condemnar l’equip de Marc Lozano i Maria Zambrano. Partit igualat a falta de 5 segons, i 78-78 a l’electrònic. Dos tirs lliures transformats pels visitants i un error al servei de la ultima pilota per part del Círcol va ser una llosa massa pesant per superar el líder. On la loteria dels tirs lliures també va jugar va ser en el Cadet B-Premià. Un bon inici dels de Santi rodríguez, va donar pas a una reacció visitant que els va permetre capgirar el marcador. 13 tirs lliures fallats van ser en part la causa que el Círcol no pogués capgirar el marcador. Li van faltar 4 punts per empatar, 4 tirs lliures. Victòria solvent del Cadet A en el derbi amb Sant Andreu i derrota dle femení contra el Cardedeu

La jonada pels Juniors va començar dissabte amb un bon ensurt pel femení. Acostumats a parlar-vos d’amplis i contundents resultats, el triomf de només dos punts a la pista del tres Vil·les és un bon avís per a navegants, que això no s’ha acabat. L’endemà al migdia, el Junior B de Josep Velasco no va poder conquerir l’Hospitalet i va caure clarament, on a més les circumstàncies tampoc van ajudar a treure un nou triomf. Molts ànims i a treballar com mai per sumar la setmana que ve. La gran traca de les Falles del Círcol la va protagonitzar el Junior A. En el derbi amb l’UBSA va aconseguir la novena victòria consecutiva ide pas l’average. Un partidàs per la vista de qualsevol espectador de La Plana, no tant potser pels tècnics (però ja ho tene aquest partits), amb alternatives al marcador i petites ratxes que canviaven de bàndol cada dos per tres. Al final 70-70 i pròrroga. Al temps extra Jordi Padilla es va carregar l’equip a l’esquena i amb 2 triples i tres tirs lliures donàven el triomf al seu equip. Un cop més nova lliçó de com jugar a bàsquet, i de control del temps del joc i de les emocions de tot un equipàs, conjuntat i format per bons amics, amb 2 grans entrenadors com l’Andreu Lladó i l’Adrià Puente i una delegada que val un imperi, la Clara Navarro.

Un dels protagonistes del Junior A, Xeso Gotzens, va ser protagonista i líder en el triomf del Sots 21 B dissabte a Casagemes. Partit molt seriós dle conjunt d’Alfred Surrà (recordar que són només 5 a l’equip) contra el Vilà de Montornès. En tot moment van dominar el joc, van ser pacients i van tenir un gran encert. Això sumat a l’aportació dels Juniors, Xesco (25 punts )i Pau Tugas, que van aportar un plus de qualitat van ser clau d’un triomf, més que mai del col·lectiu. Enhorabona. I també enhorabona al preferent que com una mascletá va fer saltar pels aires la mala ratxa de resultats. Contra el Sant Just va tornar a guanyar, amb average inclòs, en un partit on va ser clau el treball al darrere que, com marquen els cànons del bàsquet modern, és la primera part d’una tasca que es culmina amb les contres posteriors. Bon partit d’Albert Reverté (24 punts) i David Molina (20 amb 4 triples). Destacar amés el bon debut del Junior Marc Segura. No va anotar, però la seva entrega, la seva actitud i el bon treball defensiu va ser peça clau en el nou triomf en el primer partit de la sèrie de 3 que jugaran a Badalona. El següent, serà el compromís amb Minguella, en un derbi que es preveu emocionant. En Marc és el vuitè Junior, dels 10 que debuta amb el sots 20 Preferent. Una demostració de la qualitat i el bon nivell que desplega aquest equip

Finalment en Sèniors, important victòria dle femení, que com el Sots 20 Preferent dinamita la ratxa negativa que durava des del 18 de febrer a la pista del Coll, l’última victòria. 7 partits, inclosos els dos aplaçats, de diumenge passat i dimecres el de La Plana amb Grup Barna. Contra Parets la mala sort va escampar i la victòria va tornar a somriure les noies de Jaume Lleal. Derrota del Senior masculí davant el Pineda tot i gaudir d’una ventatge de 18 punts a favor. Triomf del Senior B al camp del Brafa i derrota del Senior B femení a Vilassar

Bona setmana a tots i molta sort