Dissabte al Centre Parroquial vam veure l’exemple més feafent que aquest esport, anomenat bàsquet, inventat per James Naismith fa uns 120 anys és tant maco i meravellós com imprevisible. Qui va presencia el què va passar allà va sortir amb un embut al cap i una trompeta i dient que allò és de bojos. I és que el partit de la jornada d’aquest cap de setmana, el Sant Josep- Junior A no va decebre en absolut. Tot i que hem de dir que no va començar gens bé pels interessos dels catòlics. El primer quart va acabar amb un 39-7 pels grocs. I a la mitja part l’electrònic marcava un -17. Ningú sap, però que va passar durant els deu minuts del descans al vestidor del Círcol, però la realitat és que el Màgic Andreu Lladó, el seu ajudant i contrapunt necessari, Adrià Puente, i la vedette-delegada Clara Navarro van fer un extraordinari truc de màgia per revertir, amb els seus jugadors, una situació crítica. Com els millors mags, no van voler explicar el secret, però el tercer quart va ser una meravella pels qui els hi agrada el bàsquet. Els 10 jugadors que van participar en el matx, ho van donar tot, per remuntar el partit i el 4-21, al tercer parcial, és el millor exemple. Amb una defensa asfixiant, amb una valentia encomiable i amb uns contraatacs de llibres, arribàvem a falta de 2 minuts pel final del tercer quart amb empat. Quedàven 12 minuts. El partit tornava a començar, però el Círcol ja guanyava en l’aspecte moral. L’últim quart va esdevenir una magnífica partida d’escacs, en un tauler de parquet. Les cistelles se succeïen, i els peons anaven caient en la búsqueda del rei rival. A manca de 2:37 minuts pel final, el Círcol gràcies a una entrada d’Otger Riera assolia el primer i definitiu aventatge. 37 minuts després el Círcol guanyava, i no estava disposat a caure. El propi Otger ho va deixar clar amb un triple clau que ens donava una aventatge de 4 punts que a falta de 20 segons els parroquials van tornar. El Sant Josep va tenir l’oportunitat de guanyar a 2 segons pel final, però el Círcol va aconseguir forçar l’error i endur-se un partit de videoteca, traca i mocador. Felicitats a l’equip, a l’staff tècnic i a tota la família Círcol que vau anar a animar. És la desena victòria consecutiva d’un equip que l’únic límit que té el marca ell mateix. Serà l’efecte barbacoa?

El Júnior A acapara avui totes les mirades, però el cap de setmana ens deixa a més la derrota a casa del Premini masculí contra el Salle Horta i el triomf solvent i forjat en una gran defensa, del femení al camp del Grup Barna

En Minis bon partit de l’A a Granollers tot i que la derrota de 25 punts us pugui semblar el contrari. Recordem que la lliga on juguen els de Diego Martínez és la millor i amb uns grans rivals. També derrota de B a Llinars i de l’1 a Pallejà.

El preinfantil femení va guanyar a la pista dle Llor de Sant Boi.

Tot i que no era oficial l’infantil A va jugar un amistós dissabte al Màgic contra el Vilafranca que van perdre. Una derrota que no afecta, evidentment a nivell de classificació, però que si és un bon toc d’atenció per continuar treballant

Les nombroses baixes dels nois de Ramon Cuñé van condicionar el derbi Cadet A- Sant Josep que es van endur els grocs de forma clara. El Cadet B no va poder fer res per treure alguna cosa positiva de la pista del líder i invicte Calella. I a Sabadell, el Cadet 1 va conquerir la capital vallesana en guanyar l’Europa de forma contundent. El Cadet femení va caure a Masnou.

A part del partidàs del Junior A la jornada ens deixa la derrota ajustada de l’1 contra el Gramanet, i la del Junior B contra el Mollet. Tot i el 9-12 del primer quart, els vallesans, tercers de la classificació van imposar el seu ritme i el seu joc per guanyar als de Josep Velasco. El Junior femení suma la seva 21ena victòria a costa del Tordera i afiancia el seu liderat ferm i autoritari. Tant que ahir es van assegurar el campionat de forma matemàtica. Felicitats al Ramon Pasquina, al seu staff i sobretot a les jugadores que cada cap de setmana fan autèntics recitals

Doble derrota dels Sots 20. En matx avançat al dijous, el B va perdre a la pista del Pare Manyanet de Barcelona. El Preferent va perdre en el derbi amb Minguella. Un derbi força similar al del Junior, amb la diferència que al final es va perdre i el marcador va ser molt més escarransit. La bona notícia és el retorn a la convocatòria de Dani gGarcia, el base, després de 4 mesos de baixa.

I en Sèniors derrota de l’A masculí a la pista dels Alisos, triomf sense problemes del B masculí contra el Sirius i doble KO en el doble enfrontament Seniors femenins- Caldes de diumenge a la tarda a Montgat.

Del Sènior B destacar una gran notícia. 6 mesos i 10 dies després de la seva greu lesió al genoll, dimarts va tornar a calçar-se les botes la Clara Navarro. De mica en mica la 5 del B femení veu la llum al final del túnel. Encara triagarà una miqueta a jugar un partit oficial, però ella ha fet el primer petit-gran pas. Ben tornada

Finalment, donar una forta abraçada i el nostre més sincer condol a Joan Rovira, exjugador del Sènior A que va perdre sobtadament el seu pare divendres passat. Molta força

Molta sort, ànims i fins la setmana que ve