Les vacances de Setmana Santa fa que aquesta jornada passada quedés reduïda en les categories Junior i superior. Aquesta jornada però serveix per jugar tots aquells partits que estiguéssin aplaçats per alguna raó.

És el cas del preinfantil femení que s’ha posat el dia jugant dissabte el partit aplaçat per la famosa onada de fred de principis de març. El partit que van jugar les de Jaume Lleal i Pere Ruíz contra el CN Terrassa va ser el més complicat de la temporada. Va ser una victòria ajustada i molt patida. Tot i que sempre van estar per davant en el marcador, van guanyar gràcies als errors de les egarenques en els tirs lliures.

En jornada regular, us hem de parlar de l’onzena victòria seguida del Junior A dissabte a La Plana. Contra el Vilassar, els 25 punts de renda van resultar enganyosos, ja que no va ser fins l’últim quart que els homes d’Andreu lladó i Adrià Puente es van desempellagar d’un rival que ocupa la part abixa de la classificació. La bona actuació d’Otger Riera (22 punts) i els triples de Xesco Gotzens en els últims 10 minuts van trencar el matx. Acostumats al caviar de partits com els de l’UBSA o el Sant Josep, dissabte va tocar la versió més pràctica de l’equip. Ja els perdonareu. Triomf a Castellbisbal d’un Junior B necessitat de triomfs. Tot i que van estar sempre dominant el marcador, els vallesans gairebé tomben la truita, com demostra el 72-74 final. Enhorabona. I derrota del Junior 1 al camp del Casp

En Sots 21 derrota del B davant del SESE en un partit que els barcelonins van imposar el seu ritme lent, pesant i força agressiu que va evitar que el conjunt d’Alfred Surrà corregués com haurien desitjat. De poc va servir els triples inicials del junior Jordi Padilla o el bon final del també junior Otger Riera. El Preferent va guanyar el seu compromís amb Les Franqueses, en un matx en què les ratxes es van intercambiar de bàndol. Les diferències de 10 punts agafades en més d’una ocasió del Círcol es van retallar gairebé a l’instant. La sang freda dels de Basili Bellès, la bona actuació d’Albert Reverté (27 punts) i la loteria dels 4’60 van ser claus en el triomf. A destacar un fet que és les 2 cares d’una mateixa moneda. Dani Garcia, el base va tornar a jugar després de 5 mesos, amb una bona actuació, però a falta de 10 segons es va lesionar. Molts ànims i que no sigui res. I també destacar el debut d’un nou fitxatge, David Ros. Molta sort

Finalment en Sèniors, derrota del masculí A davant el Palamós, en un partit on els empordanesos van tenir sempre el ritme del matx. Triomf sofert del B masculí davant La Mina, i derrotes dels 2 seniors femenins, de l’A al camp del SESE i del B a La LLagosta

Molta sort, bona setmana i que vagi molt bé el Campus, que segur que tindreu notícies per aqui