altDesprés de les vacances de Setmana Santa encarem les cinc darreres jornades a les diferents lligues. Durant la temporada els equips han fet el seu propi camí per arribar a unèxit particular i col·lectiu pel club. El camí iniciat en molts casos ha seguit el rumb indicat; en altres s’ha tingut que fer volta; en altres s’ha tibngut que canviar d’objectiu. En tot cas arriba l’sprint final on tothom en més o menys mesura es comença a jugar les garrofes.

Comencem el repàs viatjant a Casagemes on el Premini masculí va perdre el seu enfrontament amb el Vedruna de Gràcia, segon classificat a la Lliga, oferint clarament una molt millor imatge que al partit d’anada. Les noies de Clara Navarro i Marina Cano, es van venjar en certa manera del KO dels nois ja que ellles si que van guanyar les fins aleshoressegones classificades, el parets de 9 punts

En Minis el B va ser l’únic dels tres conjunts que va guanyar en aquets retorn a la feina. Ho va fer de forma clara contra el Lliçà en un partit de domini absolut dels homes de Sergi Bernat i Oriol Bosom. El Mini 1 i el Mini A van patir crues desfetes contra el Castelldefels i el Valldemia

Atenció amb aquest guarisme. 70-20. És el resultat sorprenent i extraordinari del Preinfantil masculí-Grup Barna. Els nois de Ramon Pasquina han tornat en forma. Triomf també de les noies que van vèncer al Xamba de Vilafranca

En infantils cara i creu en sessió continua. Mentre l’infantil A va perdre contra el Cerdanyola, el B li va posar èpica per vèncer al Santa Coloma. Anem a pams. L’equip A va anar a remolc força estona en l’electrònic davant els vallesans. Cap al 5è quart, una bona arrencada va propiciar un empat  després alguns aventatges curts. Malaradament un parcial de 0-7 al final del matx va condemnar l’equip badaloní. El B mentrestant va guanyar de només 2 punts al Sta Coloma, en el partit de reaparició de Celso Gilabert després de l’operació que va estar sotmès. Felicitats

Triomf de prestigi a Girona del Cadet A de Ramon Cuñé. En canvi derrota ajustada del B davant el Sant Gervasi, de l’1 a la pista del Casp i del femení a casa amb el Premià.

En Juniors la Ventafocs continua sent princesa. 12 de 12. El Junior A continua en ratxa i a Calella van fer un partit molt serióson van agafar els primers avantatges desde el primer quart contra un equip que va fer una defensa zonal, molt tancada, quasi tot el partit. A destacar el bon partit de Xesco Gotzens (28 valoració) i de Pau Martínez. La setmana que ve davant el Girona, equip empatat amb el Circol, a per el 13 de 13 i que continuí la festa. I on la Ventafocs ha aconseguit ser definitivament princesa és amb les noies. Les Junior femenines han arribat al camí de l’èxit proclamant-se campiones de lliga. I ahir ho van celebrar guanyant, patint, al Valldemia. Una demostració que tot i el balanç de 22-5, que el camí no va ser gens fàcil. El Junior de primer any va perdre en el derbi amb Maristes clarament. Quedem-nos però amb les sensacions de la millor primera part de la temporada on van plantar cara a tot un líder. El Junior 1 també va perdre oferint una gran imatge davant el Sant Nicolau

Victòria a Lliçà del Sots20 B i derrota a Sitges del Preferent. Val a dir que les circumstàncies no van acompanyar. Les  lesions de llarga durada, el fet que l’Albert Reverté pal de paller de l’equip, jugués amb el Sènior, la lesió dle base Jordi ruiz i la coïncidència del partit amb el del Junior A van obligar que juguéssin amb nosaltres 3 Juniors de 1er any. El partit es va torçar des de bon començament i tot i el parcial de 13-18 del segon quart, el físic i els atenuants comentats van fer que els del Garraf sortissint victoriosos amb una diferència massa abultada. Agraïr en nom de l’equip el concurs de Guillem Carbonell, Josep Campmany i Xavi Mateu, els tres reforços Juniors

Finalment en Sèniors, victòries del Sènior A masculí a Premià, amb average inclòs, del B femení amb el Ronçana i derrota desprçés de 2 pròrrogues del femení A  davant l’Arenys.

I menció a part pel sènior B masculí que va aconseguir matemàticament l’ascens a Tercera Catalana després de superar el Font Castellana. Gairebé un any després del descens de categoria en aquell Play Off i el partit èpic final a Llagostera,e l Círcol torna de l’infern més madur més veterà i amb ganes de quedar-se. Felicitats a l’Oriol Bosom, a la delegada Sandra Veguín i a tots els jugadors que han contribuït a aquest èxit. I esclar a tota la família dle Círcol. Som de Tercera amb un equip de Primera