En un cap de setmana monopolitzat pel Barça-Madrid de futbol, la jornada Círcol del cap de setmana, tampoc es va escapar d’aquest esdeveniment, ja que sense anar més lluny va condicionar el partit delSots20 B que es jugava a les 19:30 del dissabte i es va suspendre.

Dit això altres clàssics van marcar la jornada. Començant més que per un clàssic, per un derbi, el Cultural-Premini B que van guanyar els locals en un partit propi d’aquests duels locals, en què l’emoció i les ganes de fer-ho bé juguen més que el propi bàsquet. Un clàssic. El 2-0 del primer quart és un bon símptome per explicar el que va passar en el patí blau de l’escola de Dalt la Vila. La Cultural després del primer període va anar agafant diferències a poc a poc gràcies al bon encert i a que el Círcol només anotava des de la línia de tirs lliures. Finalment derrota dels de Maria Zambrano i Albert Reverté. Les noies van veure com a la pròrroga l’Igualada guanyava el partit de només 3 punts. Molts ànims a tots

El que ja comença a ser un clàssic és les victòries abultades del Mini B. Sembla que els de Sergi Bernat, Oriol Bosom i Josep Campmany han agafat la directa. A la complicada pista del Grup Barna, per les característiques del camp, van tancar marcador oferint un gran joc de conjunt

Doble triomf a domicili dels Preinfantils. els nois a Guinardó i les noies a Terrassa, en un horari poc habitual, dissabte a les 17:30. Una victòria important i força suada, davant d’un cuer que ja va posar les coses difícils a l’anada

Un altre dels clàssics del bàsquet és que no sempre jugar bé et garanteix un triomf. Els dos infantils ho van poder viure i veure in situ. El duel de la màxima, el particular Barça-Madrid, de la lliga d’infantil A-2 es va saldar amb el triomf del líder Pineda davant el conjunt d’Adrià Puente. i Albert Calabria. Un partit que podia haver caigut per les dos bandes. A destacar el 5 de 5 en triples David Blasco. Bon matx també de l’infantil B a Montcada, pista complicada, tot i que el resultat us pugui semblar una altra cosa (46-30)

Diumenge al matí a La Plana es va viure un clàssic del bàsquet català, en categoria Cadet. El Círcol-Joventut. Els nois de Ramon Cuñé van jugar de tu a tu a la Penya i en moltes fases del partit van anar per davant. Uns últims cinc minuts fatídics van condemnar un Círcol que va mereixer molt més que el que reflexava l’electrònic al final del matx. No es va guanyar però almenys es va millorar molt la imatge del partit d’anada a l’Olímpic, on la Penya va dominar amb mà de ferro. El Cadet B va perdre d’1 a Premià, però s’ha de destacar un fet: els 20 punts que l’equip va remuntar en poc més de 15 minuts i que serveixen gairebé per capgirar la truita. L’última pilota no va voler entrar. Llàstima. igual que el Cadet 1 que va caure de forma ajustada un partit que dominava fins a la mitja part clarament. El Vedruna de Gràcia amb un demolidor 6-17 de parcial va ajustar el marcador fins a posar-se per davant i finalment guanyar. I també amb patiment, un altre dels clàssics d’aquesta casa, va ser com el Cadet femení de Josep Velasco i Gerard Castro va guanyar a Canet

La xifra de la jornada: 13 de 13. El Junior A continua meravellant a cops de victòria. El que era una costum, un repte amb gust de barbacoa, amenaça a convertir-se en un clàssic. Nova victòria i ja en van 13 de seguides davant el Girona FC, l’antic Sant Josep. Val a dir que els més pessimistes pensàvem veient el partit que ahir no es guanyaria. I és que els gironins van portar la iniciativa durant la majoria de minuts. Amb 7 avall al marcador, va tornar a aparèixer aquella màgia, aquell què que només saben els nois d’Andreu Lladó, Adrià Puente i Clara Navarro, per tornar a guanyar. 3 triples van girar la truita i van fer sumar un nou triomf. Ningú sap el secret però el què hi havia escrit a la pissarra del vestidor 3, el del Círcol, encara a les 19:00, pot donar una pista. Com els bons trucs no desvetllarem el secret. Enhorabona. Igual que el Junior B. Us pot semblar que felicitar a un equip que rep un +27 davant d’UBSA, en un clàssic modern, sigui irònic però us puc assegurar que van fer tot el que sabien i més per derrotar els adrianencs. Una vegada més hem de destacar el bon primer temps en conjunt, amb un -13 al marcador parcial . A la represa la superioritat visitant tant física com a nivell classificatori (5ens contra 11ens) va fer la resta. Victòria del Junir 1 al camp del Mirasol i del femení que va estreanr la condició de campions de lliga al camp del Roda

El Solde la victòria va tornar a lluir i amb molta força pel camí dels del Sots20 Preferent. En un dels partits més complerts de la temporada, els de Basili Bellès van guanyar al Riera Cornellà de 29 punts. Tot i que el partit es va complicar en el tercer període en que els del Baix Llobregat es van posar a 5 punts, la sang freda del Círcol va possibilitar el triomf. A destacar la gran actuació de Xesco Gotzens que va complir amb la promesa d’anotar 28 punts. Gràcies Laura per venir

I en Sèniors derrotes de l’A masculí contra l’Argentona, del femení a Vilassar i del B femení contra el líder Malgrat de 20. El triomf ve del B masculí. Dissabte a la tarda i contra un combatiu Diagonal Mar els homes d’Oriol Bosom van fer un petit pas més cap a la tercera catalana, categoria que si ve encara no han assolit matemàticament, si que és virtual. A destacar l’actuació de Jaume Lleal, omnipresent en totes les fascetes del joc, i imparable en dos de les seves jugades clàssiques: els triples i les passades estil quarterback

Jornada de clàssics a Cal Círcol. Bona setmana