alt

Blanes, Calella, Malgrat, el Centre Parroquial, la Plana… i dissabte Llefià. El Junior A continua imparable, i intractable i suma un nou escenari de la seva Gira triomfal. Un escenari inèdit i insòlit, perquè tampoc és la pista habitual del Sant Andreu, rival com diem de dissabte. La 14ena no passarà a la història com una victòria molt brillant. Va ser un partit més aviat fluix dels homes d’Andreu Lladó que es van veure sorpresos per un plantejament ultradefensiu dels locals, que impossibilitava córrer. Al tercer quart l’aparició d’Otger Riera (17 punts) i l’aportació defensiva i de caràcter de Marc Segura van assegurar un nou triomf pels catòlics. En altres juniors destacar el triomf del Junior 1 contra el Llinars. Un partit que els homes de Xavi Bruget i Marc Nadal van haver de suar molt per guanyar-lo, tot i el 14-7 d’arrancada. Els cops s’anaven alternant, i no va ser fins l’estirada final que el Círcol va treure el partit endavent. A Reus, el junior B va acabar perdent tot i haver gaudit d’una aventatge de fins a 14 punts al tercer període. Molts ànims

Altres ítems de la jornada. La derrota clara del premini masculí contra el Grup Barna, i del Mini B contra el líder Guinardó a qui els va tancar el marcador. Un correctiu massa ampli d’un equip que després de les 2 últimes jornades d’exhibició va baixar a la terra d’una garrotada bestial. La jornada matinal de dissabte a Casagemes la completava la victòria del Mini 1 contra el Sant Josep Obrer, en un matx molt complicat de treure.

En Preinfantils nou triomf i ja en van 3 de seguits del Preinfantil masculí contra el Parets

L’infantil B va protagonitzar el millor, o un dels millros partits de l’any. Va caure a La Plana contra el colíder, el Vilatorta. Els primers compassos del partit van ser dels homes de Diego Martínez que van gaudir d’una aventatge de 8 punts al segon quart. Una reacció demolidora dels visitants, de 25 a 9 de parcial semblava que acabarien amb les aspiracions de triomf. Però el Circol va reaccionar. Al final però derrota amb la cara molt alta i amb la sensació que va faltar un minut per culminar la remuntada. A destacar una nota negativa com va ser la lesió de Gerard Quilez que es va regirar el turmell en aterrar després d’una entrada. Molts ànims i que no sigui res.

En cadets derrota del B contra el Canet, i dle femení amb el Sant Celoni, i triomf de l’A a Sant Gervasi

Un Sots 20 B mermat i amb moltes baixes va fer el què va poder a Sant celoni. Els líders no van tenir compassió d’un Círcol amb només 6 efectius, 2 d’ells Juniors de 1er any i un cadet. Gràcies al concurs dels joves Xavi Mateu, Guillem Carbonell i Albert Aragonés. L’endemà el Prefernet va acabar el seu periple de dos jornades seguides a casa guanyant el derbi amb l’UBSA

Finalment dos alegries pels Sèniors. Una, el masculí A que va guanyar a la pròrroga al Sant Andreu, segon classificat, de 5 punts. Com no podia ser d’una altra manera contra el Sant Andreu va aparèixer la figura de Sant Andreu Lladó, autor d’un recital històric per dur en volandes l’equip de moment cap a la salvació. La igualtat de la lliga fa que no podem descartar res. L’altre és sens dubte les noies. Contra el Premià, l’A va guanyar d’un sol punt i continuen la cacera cap a salvar la categoria. Segurament jugaran la promoció de descens. Però ahir es van carregar d’optimisme. D’un sol punt però en contra va ser la derrota del sènior B masculí a la pista de l’històric Laietà. L’ascens matemàtic s’haurà d’esperar. Les noies del B van caure contra el Calella de 19 punts. Ànims

Bona setmana a tots. Felicitats als guanyadors i molts ànims a tots els que aquesta setmana no heu tastat el gust de la victòria