Aquest cap de setmana l’agenda del Círcol té tres punts marcats clarament am vermell. Tres cites claus pel futur més proper de tres equips del club. Tres cites que estarem molt pendents, i dues en què us demanem que vingueu in situ a donar tota la força i ànims que podeu.

Primer al diumenge al matí. A la Plana, a les 12:30 el Cadet A juga amb el Platges de Mataró, un partit molt important per poder jugar les fases d’Interterritorial. Si l’equip de Ramon Cuñé i Ferran Porres guanya tindrà peu i mig a les fases. L’equip necessita el vostre suport. Perquè amb vosaltres a la grada, aquests no fallaran.

Recordeu

DIUMENGE A LES 12:30 

LA PLANA,

CADET A – PLATGES DE MATARÓ

I a la tarda, una altra cita imprescindible per la gent del Círcol. A Montgat les Junior femení juguen la primera fase del Campionat de Catalunya contra el Prat. Les intractables líders busquen el premi gros com ser el millor equip del país. El repte és guanyar o almenys no caure de més de 14 punts

Serà fonamental el vostre suport per seguir fent història. Un equip formidable amb grans jugadores amb molta fam. Feu-ho per la Julia, la Ponsi, les Carles. feu-ho per les Cadets que pugen a ajudar-les. I feu-ho també pel Sergi, el Jordi i el Ramon, els entrenadors.

Entre tots aconseguirem l’objectiu: passar a la següent ronda i jugar amb el Martinenc

Recordeu la cita

DIUMENGE A LES 16:00

PAVELLÓ NOU DE LA CONCÒRDIA

JUNIOR FEMENÍ-PRAT

Una jornada que es rematarà  aBerga amb la disputa del primer partit del Play Off de permanència a Primera Catalana entre els locals i el Sènior A