Jornada estràbica la d’aquest cap de setmana al Círcol. Mentre uns equips acabàven les respectives fases regulars a les seves lligues, d’altres iniciàven el camí de fases i campionats diversos. Sigui com sigui, la secció ha fet passes cap a un futur més o menys llunyà.

Obrim la jornada explicant-vos bones notícies referent als petits de la casa. El Premini masculí va plantar cara a la pista del Joventut Les Corts però va acabar perdent. Les noies de Clara Navarro i Marina Cano van fer un pas endavant, un autèntic recital a Cerdanyola on van guanyar de 9 i inflingint un parcial de 2-16 clau a les terceres classificades. Enhorabona

Triple derrota en els equips Minis aquest cap de setmana. Res van poder el Mini 1 davant el Gavà ni el B a la petita pista del Claret. El Mini A mentrestant va fer un altre pas en l’aprenentatge a la màxima categoria Mini. Contra la Penya derrota de 70 punts, en una lliga repetim, que pel Circol ja és prou meritòria el fet de jugar-la

Una de les bones notícies que ens deixa el cap de setmana és la classificació per les fases de Barcelona de nivell A-1 del Preinfantil femení. Doble jornada que acaba amb un premi merescudíssim. El divendres, en partit aplaçat, al Màgic, les noies de Jaume Lleal van perdre amb el Sama en un duel disputadíssim i lluitat fins l’útim quart. L’endemà victòria a Osona d’11 i classificació matemàtica en un gran partit col·lectiu. felicitar a totes les jugadores a l’staff tècnic i a la parròquia. El Círcol ha fet un últim pas a la fase regular per fer passos cap a les fases. Veurem si la carbassa es converteix en carrosses. Però el que ja han fet no els hi treu ningú. Felicitats cracs

En infantils derrota ajustada del B en la matinal de dissabte a Vic.

Pel què fa als cadets, el protagonisme avui és per l’A. Des d’aqueí molts ànims. Dissabte el bàsquet, tant meravellós com cruel, va voler mostrar la seva cara més malèvola als nois de Ramon Cuñé. Era el partit més important de l’any, se l’havien preparat a consciència, però aquest dissabte a La Plana, la història tenia reservada una mala jugada. Contra el platges de Mataró vam aguantar només 10 minuts. El duel per les fases d’interterritotial entre el segon i el tercer (el Circol) es va acabar massa aviat. Un pas en fals, una derrota massa abultada, i adeu a les fases, que tant ahviem lluitat durant l’any. La setmana que ve, viatge a Blanes per rematar una, creieu-me bona temporada. Ànims nois. El cadet B va sortir viu de La Garriga on va guanyar de tres. Inestimable sempre l’aportació dels infantils. Parefresejant el poeta Santi Rodríguez Actitud positiva = gran resultat. El Cadet 1 va guanyar contra el Creu Alta de Sabadell, en un matx igualat on els de Marc Lozano i Maria Zambrano no es van desempellegar dels arlequinats (el creu Alta és la secció de bàsquet del CE Sabadell) fins ben entrat el tercer període on l’aparició del Preinfantil Eudald Lladó, germà d’en Jaume, jugador del Cadet 1 va ser determinant. La societat Lladó & Lladó va fer estralls a la cistella rival

Parlem ara de la gran notícia del cap de setmana. Un cap de setmana en què les noies Círcol han protagonitzat sens dubte la cara de la jornada. Les Junior ja són a la F4 dels campionats de Catalunya que es jugaran dissabte que ve. Un cop més abans de tot agraïr un cop més l’assistència fidel de la Parròquia. Vosaltres, com no podia ser d’una altra manera vau omplir el Nou de la Concòrdia de Montgat per portar en volandes, un equip de llegenda. Gràcies altre cop. Contra el Prat les noies van sortir a donar-ho tot, amb una actitud encumiable i ens van fer vibrar a tots i totes. Elles amb els seus bàsquets i la Parròquia de sd ela grada vam aconseguir l’objectiu. partit memorable que passarà a la història. 20 de maig de 1992, el Barça guanya la Copa d’Europa a Wembley. 20 de maig de 2012, les Junior són a la F4. El Círcol ja té el seu particular 20-M en lletres d’or. Felicitats a les noies de Ramon Pasquina, i el seu equip tècnic, i a vosaltres per un dia inoblidable.

Malauradament el 20 de maig, ahir no va acabar bé. A Berga el Sènior A masculí va perdre el primer partit del Play Off de permanència a Primera Catalana. Les notícies que arribàven des de la capital del Bergadà no éren bones, fins i tot abans de començar. La igualtat inicial es va anar esvaïnt amb el pas dels minuts amb un +21 en contra. El Círcol haurà de jugar-se la salvació a La Plana la setmana que ve. Des d’aquí us tornem a fer la crida que ja us vam fer amb el sant Narcís. El Círcol necessita tot el vostre suport per forçar el tercer partit a Berga. La salvació també passa pels vostres càntics, els vostres ànims i les vostres botzines. Perquè on no arribi l’equip hi heu d’arribar vosaltres. És el moment de demostrar que estem a les verdes i a les madures. El repte és díficil, però no impossible. Es pot fer i amb vosaltres serà més fàcil. El primer pas cap a la salvació ha estat cap a enrere, toca fer-ne dos endavant.

A part la jornada ens deixa la derrota a Rubé del Sènior A femení a en l’últim pas abans d’afrontar les fases de descens a Segona Catalana, la setmana que ve a Montgat, en una altra cita que no us podeu perdre. També ens deixa l’últim pas del Sènior B a Territorial abans de pujar de categoria.Derrota amb el Premià, intrascendent Les fases amb el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona que comencen diumenge que ve a La Plana, són el premi a una gran temporada. I finalment el pas final cap a la meta del Sènior B femení. En una temporada complicada van guanyar l’últim duel a Montcada

Bona setmana