Aquest cap de setmana l’agenda del Círcol va marcada en vermell. Un vermell molt intens

4 cites inel·ludibles que no podeu deixar escapar. Cronològicament. A la Plana, la parròquia té una cita amb els dos sèniors, dissabte. Heu d’omplir el pavelló amb tot l’arsenal de trompetes, botzines i color que podeu per animar els grans de la casa. A les 16:00 el Sènior B masculí jugarà el partit d’anada del Campionat de Catalunya de Territorial amb el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Amb l’ascens a la butxaca els d’Oriol Bosom busquen ser el millor equip del país.

Posteriorment la gran cita. La del Sènior A. És l’hora dhem de demostrar que la Parròquia està en les verdes i en les madures. El repte no és fàcil. Però és quan el camí es fa més costerut, quan hem d’estar allà tots junts empentant l’equip. És el partit més important de la temporada. El gran repte de l’any. Ara és hora Parròquia de demostrar el poder d’aquesta casa. Us convidem a tots a anar amb la samarreta blanca, la blava, la de to marronós, o la vintage amb el nom de Cotonificio. Tots junts hem d’aconseguir tornar a Berga la setmana que ve.

RECORDEU

SENIOR B- SANT PERE I SANT PAU

DISSABTE A LES 16:00

PLANA

SÈNIOR A-BERGA

DISSABTE A LES 17:30

PLANA

El mateix dissabte a Viladecans, les Junior femenines juguen la F4 dels Campionat de Catalunya nivell A. Un premi a la feina ben feta.

Finalment diumenge la Parròquia té cita a Montgat per animar a les noies del Sènior A. Com els nois elles juguen les fases per no baixar a Segona Catalana. I com els nois us convidem a ajudar les noies de Josep Velasco a superar la muntanya de Corbera

RECORDEU

SENIOR A FEMENÍ-CORBERA

DIUMENGE A LES 17:30

MONTGAT