alt

L’esport ens ha mostrat en 24 hores les os cares d’na mateixa moneda. La pròrroga, el temps extra, els 5 minuts ha estat la protagonista del cap de setmana i ha marcat el futur dels dos sèniors A de l’entitat.

No us enganyarem, no va ser una bona tarda la de dissabte. En una jornada d’orgull Círcol amb una Plana, com la de les grans ocasions, vam presenciar la crueltat de l’esport. El Sènior A masculí va baixar a Segona Catalana a la pròrroga. En el maleït temps extra. El partit va ser extremadament igualat, en tant que el Círcol i el Berga es jugàven literalmet la vida. Els de Francesc Castellet van gaudir d’una renda de 9 punts a inicis del tercer quart. Una bona diferència, però curta, perquè ja se sap que aquest partits són molt llargs. El Berga, mitjançant les mateixes armes que a l’anada va empatar. A falta d’un minut el Círcol guanyava de 6 punts. Però els visitants van empatar el matx amb un triple i un 2+1 final. A la pròrroga, el Círcol ho va donar tot i es va literalment buidar per aconseguir la fita. Una renda de 5 punts donava l’esperança. Dos tirs lliures fallats, un altre triplei una cistella dels bergadans van acabar amb el somni de Primera. L’últim tir del Círcol, llançat per tots no va voler entrar. El cercle, que no el cicle, del Círcol a Primera Catalana s’acaba després de tres anys. Un cicle que començava al Prat amb la samarreta blava d’escalfament amb esparadraps fent de números i que va acabar el dissabte en una pròrroga meleïda. No tingueu dubtes, que la gent passa, però que l’esperit queda. Continuarem a Segona sentint-nos orgullosos del Círcol i de la seva gent. Ens aixecarem i seguirem. Això no s’ha acabat.

La tarda va començar malament. El descens del Sènio A no és la pitjor notícia del dia. Al capdavall només és esport. Tant s’h’i val que a les 16:00 el Sènior B guanyés de 8 al Sant Pere i Sant Pau en el partit d’anada de l’eliminatòria dels Campionats de Catalunya de Territorial. La greu lesió d’Andreu Pérez, que es va fer mal al genoll i estarà molt temps de bixa ho emmascara tot. Molts ànims amic

I a Viladecans es va completar aquest triangle fatídic. La imatge és històrica. És de l’Àtrium de Viladecans, seu de la F4 dels Campionats de Barcelona Junior Nivell A on el Círcol va jugar una cita històrica. És la pinya que van fer les jugadores abans d’aquesta cita amb la història. Mai cap equip de formació femení de l’entitat havia arribat tant lluny. Amb el Tres Vil·les els nervis van pesar massa al conjunt de Ramon Pasquina i van agarrotar els braços de les noies. A la mitja part un +15 en contra que va ser impossible aixecar tot i l’enorme esforç que van fer. Quan més a prop era el miracle els nervis van aparèixer i les cistelles no van voler entrar. Sigui com sigui gran èxit col·lectiu d’aquesta casa. Enhorabona noies. Ningú us esperava en aquesta festa i gairebé us convertiu en les reines.

I si dissabte va ser un dia negre, diumenge l’esport es va mostrar just amb el Círcol. En el primer partit dels Play Off de permanènciael Círcol va guanyar al Corbera i s’avança 1-0. Amb el Pla de la Concòrdia farcit de Círcol, el partit es va guanyar en l’escalfament. El Círcol va sortir a per totes. Gràcies als triples de Laia Caballeria i la gran actuació de Maria Zambrano,les noies d’Alan Garcia i Josep Velasco van gaudir dels primers aentatges. Conscients que el partit era molt llarg, les del Baix Llobregat sempre es van mantenir dins el partit. Fins al punt d’empatar el matx. Va ser el moment en què va aparèixer Roser Riba i les seves passades màgiques que a més d’un li va recordar a les èpoques del show time de Magic Johnson. Com els nois dissabte el Círcol gaudia d’una ventatge de 6 punts que les visitants van reduir per forçar la pròrroga. Una pròrroga que va fer justícia al Círcol i va donar el primer punt cap a la salvació. A destacar el retorn després de dos mesos de Clara Giol després de 2 mesos apartada dels parquets. 1-0 i efectivament, “No nos moverán”

A part la jornada ens deixa una nova exhibició i ja en van unes quantes del Premini femení de Clara Navarroi Marina Cano. Victòria de 29 punts davant el Gavà, rival directe. Els nois van caure en el derbi amb el Dosa

En Minis derrota de l’A a Cornellà, i triomf del B en un partit molt complicat. Amb 8 efectius en l’acta, el conjunt de Sergi bernat va acabar amb només 5 efectius. Tot i això van guanyar de 3 punts . També triomf a la pista del JAC Sants del Mini 1

En Preinfantils victòria ajustada dels homes al derbi a Bufalà amb l’ABB i de les noies al Màgic contra el Cerdanyola. Va ser un extraordinari partit de les noies de Jaume Lleal i Pere Ruiz, que amb un joc elèctric i constant van anar eixamplant diferències de mica en mica, fins aconseguir un triomf còmode de 27 punts. Les noies acaben segones i jugaran amb el Sama la primera fase dels Campionats. Enhorabona a tots

I heus aquí un exemple que en aquesta casa el més important són la gent i els valors que transmeten. Partit a Malgrat, els jugadors de l’Infantil demanen fer un minut de silenci abans de començar el partit per la pèrdua d’un familiar d’un membre de l’staff tècnic aquesta setmana. (des d’aquí ens afegim al condol)
Un partit complet de l’Infantil, que tot els alts i baixos van aconseguit mantenir la tensió fins el final del partit.
Tothom va aportar per fer millors els seus companys i aconseguir aixi l’objectiu comú. Destacar el triple de Joan Ramiro que va sentenciar el partit a 3 minuts del final. El B va caure al Màgic després d’una primera part igualada contra el Sant Fost

En un derbi amb tots els elements clàssics el Cadet B va guanayr al Badalonès de tres punts amb aportació inclosa de dos infantils. Gràcies. L’A va acabar l’any a Blanes amb un gran partit i un triomf que endolceix una gran temporada i demostra que el que va passar la setmana passada amb el Mataró va ser un accident. Enhorabona

Queden poques setmanes per acomiadar l’any i moltes emocions per explicar-vos. Perquè això no s’ha acabat

Bona setmana