Atenció al cap de setmana que se’ns presenta per davant. Fases de permanència a Corbera amb el segon partit de les Sènior A i el partit de tornada dels Campionats de Catalunya Senior B a la pista del Sant Pere i Sant Pau de Tarragona dissabte. I diumenge amb les Preinfantil i el Campionat de Catalunya de Vilanova. I també compta al què ens espera demà a la pista del Sant josep.

A partir de les 10:00 del matí, el Centre Parroquial, habitual feu groc i lila, s’ha de convertir en l’exponent màxim de la marea blanca del Círcol. I és que demà juguem a casa, els Campionats de Catalunya infantil Nivell A2. Els d’Adrià Puente, recordem sotscampions de Catalunya a Andorra l’any passat en categoria Preinfantil, busquen ampliar la seva llegenda a casa. Sí, a casa, perquè és a Badalona, i és en un lloc on el Círcol ha viscut grans moments de la seva història. Els més veterans recordareu que el camp del Sant Josep va ser durant la dècada dels 70 i 80 el camp on el Círcol jugava els seus partits a la Primera Nacional. demà a casa nostra, hem d’omplir el Centre pArroquial per viure un moment històric que ves a saber quan es repetirà. Juguem a casa i ningú pot faltar a la cita. Amb un al·licient. Si es guanya al Sant Nicolau, segurament es jugarà a la tarda amb l’infantil del Barça, en la reedició format infantil d’un clàssic del bàsquet català.

I més cites. Després de la cita amb l’infantil, cita al Màgic per viure el duel Catòlic entre el Premini femení de la Marina Cano i la Clara Navarro i el Centre Catòlic L’Hospitalet, en l’última jornada de lliga regular. Un altre duel amb aromes vintage ja que el Círcol i el Centre van protagonitzar grans duels quan els dos Sèniors jugaven els anys 40 i 50 a la primera diviió dels Campionats de Catalunya. Un cap de setmana intens que no podeu deixar escapar

RECORDEU

CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTIL NIV. A2

INFANTIL A-SANT NICOLAU

DISSABTE A LES 10:00

CENTRE PARROQUIAL DE SANT JOSEP