4 cites marquen aquest cap de setmana, en la majoria de casos l’últim cap de setmana de bàsquet de l’any

Aquest cap de setmana el Círcol viurà el seu últim gran acte de la temporada: la Diada del Club. Al Màgic dissabte tots els equips dle Círcol, dels Preminis fins als cadets jugaran respectius partits a les pistes del Centre Comercial. És l’últim ball d’una festa que va començar el setembre passat. És l’últim homenatge de la temporada dels nois i noies del Círcol al bàsquet. Us convidem a tots a acompanyar els vostres fills, filles, germans, germanes, nebots i nebodes en el què serà, no ho duteu un festival de bàsquet

Al mateix dissabte a la tarda, el Sènior B masculí es jugarà les garrofes en el partit d’anada dels quarts de final dels Campionats de Catalunya a Sant Vicenç de Montalt. La cita és a les 16:00. Veurem en quina renda afrontaran la tornada els homes d’Oriol Bosom de diumenge

Un diumenge en què tota la família del Círcol estarà pendent del què passi a Almenar, al Segrià. Allà les preinfantil de Jaume Lleal i Pere Ruiz continuaran fent història passi el que passi. Les subcampiones de Barcelona, es planten a la cita final, gràcies a la renúncia del campió de Girona. Passarà el què passarà, guanyaran o perdran, però no dubteu que lluitaran com sempre per fer-ho el millor possible. Jugaran les semifinals enfront el Reus, al migdia.

L’última cita del cap de setmana serà el diumenge a les 19:00. Serà com hem dit en el partit de tornada dels quarts de final del Campionat de Catalunya de Territorial. Hem d’omplir La Plana, passi el que passi a l’anada, per conduir tots junts al Sènior B a la F4 de la setmana que ve. El nou equip de Tercera Catalana vol arrodonir la temporada aixecant un nou trofeu. Això només passarà si omplim tots La Plana i animem als nois d’Oriol Bosom.

RECORDEU

DIUMENGE A LES 19:00

SÈNIOR B- SANT VICENÇ DE MONTALT

LA PLANA