La temporada 2011-2012 que aviat tancarem no s’entendria sense l’aportació que han fet les noies de la secció. Les representants en femení del Círcol Catòlic. Des de les Premini fins a les Sènior. Elles han aconseguit fer una temporada històrica amb fites fina mai aleshores aconseguides. I no només parlem de títols, sino de joc, i de compromís amb l’institució

Les Premini dirigides amb mà mestre pel duo Marina Cano i Clara Navarro han evolucionat amb un any d’una forma impressionant, millorant en cada entrenament, en cada partit. L’evolució que han fet és ja irreversible. Més enllà de les victòries i les derrotes en la temporada, el millor d’elles ha estat sens dubte la progressió.

Parlar de les Preinfantil és parlar d’història, d’èxit, de trencar barreres. A Vilanova, fa una setmana van aconseguir el que mai cap equip femení formatiu de l’entitat havia aconseguit. Subcampiones de Barcelona. Ës el premi a un immens treball col·lectiu fet des de la banqueta amb el Jaume Lleal i el Pere Ruiz al capdavant. En el seu primer any juntes, moltes fent els seus primers contactes seriosos amb una pilota de bàsquet han aconseguit l’inimaginable. Una fita extraordinària, que no s’ha acabat aquí. La renúncia del representant de les comarques gironines, farà que diumenge que ve a Almenar (al Segrià), la Júlia Riera, la Laura Casanovas, l’altra Laura, la Cristina Royo, la Clàudia… lluitin pel premi gros, la final a 4 del Campionat de Catalunya. Un premi inesperat, que lluitaran com sempre, amb la mateixa il·lusió de sempre.

Amb la mateixa il·lusió de les Cadets entrenades per Josep Velasco i el Gerard Castro.L’equip centrat en la evolució técnica de les seves jugadores han aconseguit el seu objectiu i han tancat la temporada amb un recital davant el cadet.Felicitats noies per la vostra feina i la vostra gran evolució.

o de les Júnior, les altres protagonistes de l’èxit d’una gran temporada que més que mai s’ha escrit en femení. Després d’una lliga gairebé perfecte, als Campionats de Barcelona van caure de només 5 punts a l’Atrium de Viladecans a les semis contra l’amfitrió i posterior campió. Una derrota que no va amagar per res una temporada perfecte de les noies de Ramon Pasquina, Sergi Bernat i Jordi Martínez. Cada partit a Montgat era un homenatge al bàsquet ofensiu. Va ser sens dubte al millor aperitiu del plat fort als diumeges a Montgat: les Sènior

Dissabte passat a Corbera es va certificar per fi la salvació de l’equip A a Primera Catalana. Una salvació merescuda, després d’una temporada complicada i díficil, en què el repte era majúscul: mantenir la categoria al primer any d’assolir-la. La salvació de Corbera és l’èxit de gent com la Roser Riba, la Sònia Artime, l’Íria Rodríguez o l’Anna Carpio, membres d’aquell equip que va pujar de Tercera a Segona i que van seguir pujant aquest any passat. Com també és l’èxit de la Maria Zambrano o la Clara Giol, o la Laia Caballeria. L’èxit de totes i tots. I també l’èxit d’en Jaume Lleal, el primer tècnic que va començar l’any amb en Marc Fernández i en David Manzanares, sotscampió de la Copa Badalona. Posteriorment el relleu el va agafar en Josep Velasco i l’Alan Garcia. Ells des de la banqueta han aconseguit el més díficil en l’esport: mantenir-se

Si la temporada de l’A va ser díficil, la que ha jugat el B no ha estat molt més senzilla. Les lesions han mermat molt el potencial de l’equip. Lesions que van començar molt d’hora: la Clara Navarro, per exemplr, va caure a les semis de la Copa Badalona i ha tornat fa relativament poc. Amb els efectius justos i amb totes les forces han tirat endavant i s’han Salvat. Gran tasca las que han fet Alan García i Marc Nadal.

Si aquesta temporada ha estat gran per les noies, la temporada que ve promet encara més. L’equip de Clara Navarro i Marina Cano comencen el seu camí a la categoría mini, amb un Preinfantil que es prepara potent, amb el Gerard Castro i Rita Carboneres al capdavant, unes infantils que volen seguint fent historia, un cadet que será sense dubte la seva temporada, unes Júnior que volen seguir fent història i amb un Sènior femení amb un canvi a la banqueta, que us sorprendrà. La Roser Riba canvia l’úniforme de jugadora, per l’americana, la corbata i la pissarra

Enhorabona a totes les jugadores i components dels equips femenins del Círcol. Enhorabona per aquesta feina fosca, amagada, molts cops sempre a l’ombra dels homes, però que no tingueu dubte que us seguim. I enhorabona a tots els tècnics que han apostat durant els darres anys pel bàsquet femení i han treballat per aconseguir posar el llistó tant alt. Aquest any l’èxit l’hem escrit en femení