Avui s’ha llevat molt d’hora, ha dormit poc, dels nervis. Ha obert l’armari i ha tret la bossa nova, aquella que li van comprar els pares per l’aniversari i que va prometre que no l’estrenaria fins avui. Fa olor de nou, i encara té les etiquetes. L’obre. Hi posa la tovallola, les sandàlies, i el sabo per la dutxa (imprescindible), les bambes (també noves), la samerreta d’aquell ídol, qui cada dia imita els seus trucs, i una pilota per si un cas. Ja ho té tot a punt. Avui tona a entrenar. Avui és una mica més gran i amb la il·lusió de sempre, afronta una nova temporada

Ha començat el compte enrere, la temporada 2012-2013 a la secció de bàsquet del Círcol està a punt de començar. 2 mesos després les pilotes tornen a ressonar, les bambes tornen a xerricar d’aquella manera que només el bàsquet pot fer, i la suor torna a amarar l’ambient.

Comença una nova temporada plena de reptes il·lusionants, i moltes novetats per endavant

La primera és evident a cop d’ull. Els que anireu a veure a jugar el Círcol veureu que la majoria d’equips (no tots) lluiran nous uniformes, una nova combinació dels clàssics blanc i blau de l’històric Círcol.  Altres novetats, la incursió de nos equips a l’entitat, com el Junior 2, el Mini femení, el Preinfantil B o l’Infantil femení

Pel què fa els Sèniors vennen carregats amb moltes novetats. Els homes, dirigits un cop més per Francesc Castellet, en la seva aventura a Segona Catalana tenen un equip rejovenit, amb cares “noves” que ja havien vestit la samarra del Círcol en altres èpoques. Casos com els de Rai Baró o Mario Sánchez. Altres cares del pòster noves són el Pau Garuz i Jaume Lleal, que aquesta any tindrà fitxa amb l’equip A, igual que Albert Reverté que s’incorpora com ajugador del Sènior A a tots els efectes. L’Albert no és l’única cara jove de l’equip. Aquest any 3 Juniors jugaran amb el Sènior A. Un fet que ens ha de fer sentir orgullosos, pel treball de planter que des de fa anys fa aquesta casa. Xesco Gotzens, Martí Callau i Jordi Padilla, membres d’aquell magnífic Junior, de la volta perfecte (15 victòries seguides) jugaran de formar regular a l’equip. I una curiositat, sobre els parquets coïncidiran en el mateix equip. els tres joves i el seu entrenador l’any passat, l’Andreu Lladó. Una anècdota, si voleu, però que és una mostra feacent de la feina ben feta que està fente l club amb els joves

Pel què fa les noies dos grans novetats. Una, ja no hi ha l’excusa de la llunyania per no anar a veure les Sènior. Montgat queda a la història com l’escenari de dos ascensos i una època irrepetible pel bàsquet femení del club. Aquets any les Círcol jugaran a La Plana i en horari de vermut (diumenge al migdia). L’altre novetat. Amb les mateixes noies més dos incorporacions del B que van salvar la categoria en l’agònic Play Off de Corbera, a la banqueta un canvi sorprenent, fins i tot pels asidus a veure-les. La Roser Riba, peça clau per entendre l’èxit on estem penja les botes per calçar-se l’americana, la corbata i la pissarra. La genial base fa el pas natural i assumeix el repte majuscul de seure a la banqueta. El seu debut serà ben aviat, d’aquí una setmana, a la Copa Badalona de bàsquet. De fet elles obriran el calendari oficial de competició. Molta sort Roser

Altres novetats. Com molts sabeu, després de molts anys regint els destins del Junior d’Interterritorial, l’Andreu Lladó va empendre nous camins i aventures. El seu relleu a la banqueta serà el Ricard Santiago, que juntament amb els seus ajudants l’Albert Oller i el Jaume Parrón, dirigirà el Junior A. Un autèntic malalt de bàsquet que garantirà sobretot treball. Sort

I el Sots 20 Preferent, amb els extraordinaris Junior de l’any passat, i amb l’Alan Garcia i el Marc Nadal a la banqueta (compte amb ells), el Sènior B, els altres Juniors, amb el nou 2 d’Alfred Surrà, els Cadets (amb el Cadet femení i un nou tècnic), el Premini masculí, les Mini femení, amb l’inseperable duo Marina Cano-Clara Navarro, les Junior femení, amb el Josep Velasco, el Roger Coma i l’Adriana de Haro a la banqueta, les Infantil femení, les mateixes que van guanyar a Lleida el subcampionat català Preinfantil, el nou equip Preinfantil femení amb el Gerad Castro i la Rita Carboneras com a tècnics… i tots els altres equips, jugadors, tècnics i delegats de la casa.

Moltes novetats d’una temporada que es presenta apassionant i amb ple d’alicients i reptes. Benvinguts a la temporada Círcol 2012-2013. 1, 2, 3, Círcol. L’espectacle continua