A cavall entre l’agost i el setembre arriba la primera competició oficial pel Círcol Catòlic. És a la categoria femenina de la Copa Badalona que, aquest cap de setmana, viurà les eliminatòries de quarts i semifinals. A La Plana, a partir de les 16:00 es viurà un moment històric. Serà el debut en partit ofícial de la Roser Riba a la banqueta, encapçalant el projecte 2012-2013 del Sènior femení. Serà contra la Cultural. Si guanyen es trobarien a les semis de diumenge, presumiblement a la Penya, l’antic BBC, on es reediteria la final de l’any passat. Molta sort

Badalona no serà l’únic punt d’interès de l’actualitat Círcol aquest cap de setmana. La comarca d’Osona viurà aquest cap de setmana lla 28ena edició del Torneig de Sant Joan de Vilatorta, un clàssic de la pretemporada del bàsquet català, amb repercussió internacional. Allà, tres anys despres de l’última aparició del Círcol com a entitat, un equip de la casa es desplaçarà per disputar en tres dies 6 partits. Aquest cop no serà el Cadet A, com el 2009, sinó el nou Junior Interterritorial. Compte, perquè més enllà del caràcter amistós del torneig, i que anem bàsicament a fer pinya i a consolidar les noves bases de joc del nou tècnic Ricard Santiago, ens trobarem amb equips que en dos setmanes jugaran la mateixa lliga que el círcol. Serà per tant un bon pols per mesurar el nivell dels equips, el de la categoria en si, i per calibrar les possibilitats del Junior A en aquesta nova aventura.

Molta sort a tots i a totes