alt

Les Sènior van obrir aquest cap de setmana el pot de les emocions. Des de dissabte i durant 10 mesos viurem les emocions de les cistelles, els taps, les assistències… en definitiva l’emoció del bàsquet

L’1 de setembre passa a ser una data històrica en el si de les noies grans del Círcol. A les 16:00, d’aquets dissabte es va asseure per primer cop, com a responsable de la banqueta Círcol, la Roser Riba, que no fa ni dos mesos havia estat la directora d’operacions de l’equip, com a base. La cita era a la Copa Badalona, on en quarts de final les seves noies, es van desempellegar de la Cultural amb relativa facilitat. Per tant, l’endemà, diumenge es reeditava la final de l’any passat amb la Penya, aquest cop a les semis. Contra un conjunt molt fort fisicament, la història es va repetir. El Círcol va caure i no jugarà la final de l’11 de setembre

Faltaríem a la veritat si diguéssim que ha estat una mala jornada pel Círcol, aquesta primera de la 12-13. Ans el contrari. En un altre punt de la geografia catalana, a Osona, un altre equip dle Círcol, feia història. Benvinguts a la crònica d’uns campions, amb majúscules.

El Junior A, amb els mateixos homes de l’any passat, i amb nou inquilí al banc, el Ricard Santiago, no ha pogut començar millor l’aventura. En el prestigiós Torneig UNNIM de Sant Julià de Vilatorta, amb repercusió mundial, el Círcol es va erigir campió indiscutible, invicte i intractable. 3 dies, 6 partits, 6 victòries, siguent el millor atac i la millor defensa. Amb només quatre dies de preparació, el Junior A va anar a Osona a acoblar peces, fer pinya i posar en pràctica la Llei Santiago, amb els nous conceptes que vol imprimir el nou tècnic blanquiblau.

Ha estat un torneig molt intens, en què cada partit vam poder treure conclusions de cara al futur. Un toneig en què el Círcol va anar de menys a més. Tot i el caràcter amistós de la competició, us podem assegurar que els nostres ho van donar tot i més, a cada partit. Vam anar a aprendre, a treballar, a compenatrar-nos, a agafar nous hàbits i a disfrutar del bàsquet. La primera presa de contacte amb l’interterritorial, tot i que, un pèl irreal, per la composició de les plantilles rivals, que no seran les de la lliga, serveix com a primer tour de force per conèixer on estem i contra qui hem de lluitar. Tres rivals del torneig seran, gairebé segur, rivals a la Lliga que d’aquí dues setmanes arrenca: Vic, Figueres i Nou Esplugues.

Diumenge al migdia, amb un gran triomf davant el Roser, que només va anotar 9 punts en els tres darrers quarts, conseqüència del treball defensiu asfixiant, el Círcol tancava el cercle dels 6 de 6. Els campions havien tancat el llibre amb un epíleg d’or. La tarda va servir per gaudir de les activitats al Village de Sant Julià, i per tornar les cames de fusta, en un aspecte més humà. Tot esperant la nit, el moment de recollir els fruïts del treball. L’amistós ACB entre el Joventut i el Manresa va precedir l’apoteosi del moment Copa. Tot l’equp va anar a recollir el trofeu i el va aixecar ben amunt. Va ser l’últim acte, abans de tornar a casa, carregat de bosses i experiència de cara al futur.

Compte, perquè tot i el caràcter amistós del torneig, aquesta Copa que lluirà a les vitrines del Museu Círcol, és una bona injecció de moral de cara a afrontar una temporada que es presenta apassionat, i de pas per treure les possibles pors davant del desconegut. No tingueu dubte que el Junior A del Círcol us garantirà treball, actitud i ganes de fer-ho bé

Felicitats a tot l’equip per l’èxit, el primer de l’any. També felicitar des d’aquí a l’organització del Torneig de Sant Julià per la feina feta i l’excel·lent acollida rebuda

Badalona i Osona no han estat els dos nexes d’unió amb el bàsquet aquest cap de setmana. Les Junior amb Roger Coma i Adriana de Haro a la banqueta, a l’espera del retorn de Josep Velasco, van vèncer en un amistós al Vilassar, on van anar de menys a més. Primer aistós abans de les fases del cap de setmana. I al camp del Claret nou amistós del Sènior masculí abans d’afrontar la Copa Badalona, d’aquest cap de setmana

El peix que es mossega la cua. Acabàvem l’any alçant una Copa, el sotscampionat català Preinfantil femení a LLeida; i comencem la 12-13 amb el Torneig UNNIM Junior A a la butxaca. La festa ha començat