Aquest cap de setmana l’agenda és una mescla heterogènia de partits oficials i amistosos, signe inequívoc que la temporada és a punt de començar per a tots

El plat fort de la jornada el trobem dissabte. El Sènior A masculí juga els quarts de final de la Copa Badalona contra el Natzaret. Serà el tret de sortida a la 2012-2013, on els de Francesc Castellet jugaran a Segona Catalana. La cita és demà dissabte no abans de les 21:15, en l’últim torn de joc a La Plana.

A més dos equips de l’entitat es juguen les primeres garrofes de la temprada, a les fases per decidir a quin nivell estaran aquest any. Són l’infantil femení i les Junior

D’una banda les Junior es jugaran en tres dies contra el Barça, Sant Gervasi i Boet de Mataró les 2 de les tres palces segures per assolir el nivell interterritorial, o a tot estirar les 2 millors terceres places dels 4 grups participants.

Les infantils  es jugaran el nivell A amb el Sama de Vilanova  i el Tecla Sala

A part aquets cap de setmana també és d’amistosos. Al Màgic, el Círcol obrirà temporada amb la Diada del club amb diversos enfrontaments dels diversos equips. Ben a prop, a la pista cetral de l’Olímpic de Badalona el Cadet A comença a rodar. Després de dues setmanes d’entrenament i amb la ment posada a millorar de cara l’inici de lliga, el conjunt entrenat per Marc Fernández, Oriol Puente i Ferran Muñoz (tres entrenadors formats a casa) afronta el primer test de pretemporada. Serà demà dissabte a les 10:30 a la Copa del Bressol, davant d’un rival de molta entitat, el Sant Josep de Badalona. Els nois estant fent un treball excelent en molts aspectes, i aquest enfrontament els ha de servir per seguir creixent i creure en les seves possibilitats

I els campions del Torneig Unnim de Vic en categoria Junior jugarà un altre tornaig abans d’afrontar la Lliga. Serà a Gavà on s’enfrontaran al Lima Horta i al JAC Sants

Benvinguts a la temporada 2012-2013. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers