La temporada que tot just acabem d’iniciar agafa aquest cap de setmana més velocitat amb l’entrada en joc de la resta de juniors, el cadet B i sobretot les noies Junior i Sènior. És un cap de setmana ple d’activitat a les pistes de Badalona. I és que el Círcol juga a casa. L’activitat s’inicia al Màgic dissabte al matí amb els últims amistosos de les categories inferiors que en una setmana començaran a rodar. A la tarda, l’estrena a La Plana del Junior 2. Dissabte a les 17:30 Junior 2- Ripollet.

I aquest diumenge a Can Cartrons, serà Superdiumenge. Des de les 10:45 fins a les 22:00 de la nit, 13 hores de sessió continua de bàsquet per la vena a La Plana. Obre el matí el Junior B Torreforta, després el Junior A- Força Lleida. A la tarda el Sènior B- l’Ametlla, després el Sènior A- Sabadell, i per rematar-ho el Sots 20- Salle Manresa. A part a Casagemes diumenge a les 16:00 Junior 1- Ramon Llull

Benvinguts a un cap de setmana farcit de basquet a casa. I sobretot benvinguts al Superdiumenge. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers