Cap de setmana molt positiu a la secció. Jornada, a més d’estrena. La primera, evident i visual si heu compartit amb nosaltres algun moment de la jornada a qualsevol camp on jugava el Círcol. Haureu vist que hem estrenat les noves equipacions de l’entitat, on ressalta per sobre de tot el blanc corporatiu de l’entitat. Un disseny modern amb alguna reminiscència vintage que la fa encisadora.

Abans però un apunt referent a amistosos, els últims abans de la setmana que ve, on tot es posa en marxa. L’infantil va caure de 4 al camp de l’ABB. Al Màgic doble compromís Círcol-Minguella en categoria Preinfantil. I últim matx no oficiós del Cadet femení contra el Sant Cugat. I a Gavà l’infantil femení va vèncer en l’últim amistós abans de la visita a Quart ja en lliga. Finalment el el Cadet A guanya el segon partit de pretemporada i últim abans de començar la lliga contra el Minguella. Partit marcat per l’actitud defensiva i el ritme alt del Círcol. Molt bona actitud i ganes de millorar dels jugadors. Cal seguir pencant per assolir els objectius plantejats.

Cronològicament parlant, i aparcant el món de la moda, el primer euqip en estrenar la nova samarra Círcol va ser el Junior 1 de Xavi Bruget i Marc Nadal. Va ser a la matinal de dissabte al camp del Ramon Llull on va guanyar i es col·loca de manera circumstancial líder pel +30 de diferència. Felicitats.

A la tarda, una nova estrena, la del Junior 2 d’Alfred Surrà. Una estrena immillorable. És el resultat de la jornada, per sorprenent i abultat per la categoria que és. 123-21, contra el Ripollet. Si la perfecció no existeix, això deu ser el més semblent. Moltes felicitats.

I a Premià una altra estrena en aquest dissabte. La de la Roser Riba a la banqueta del Sènior femení en format lliga. La Roser va viure de primera com molts cops el bàsquet juga a la loteria. Després de 2 pròrrogues, la moneda va sortir creu pel Círcol que marxa a casa, però dixant bones sensacions de cara al debut a La Plana d’aqui una setmana.

I de Premià a Pineda on trobem una nova estrena i la curiositat de la jornada. L’estrena, el debut de Diego Martínez a la banqueta del Cadet B. La curiositat, el rival. Aquest partit va ser la reedició de la final de Barcelona en infantil A. Va ser l’últim partit de la temporada passada, i de l’etapa dels nois a Infantil. Dos mesos més tard, els mateixos jugadors es van trobar les cares a l’estrena com a Cadets. El Círcol va patir una derrota digna. I és que els maresmencs van ser clars dominadors al Nino Buscató. Van arribar a dominar el marcador fins als 30 punts de marge. És aquí on va aparèixer el coratge, la força i els valors del Círcol per eixugar la diferència fins als 13 final. Diferència àmplia però salvable de cara a la tornada a Badalona

I diumenge a Can Círcol va ser Superdiumenge. La Plana va viure 11 hores de bàsquet Círcol gairebé ininterrumpudes. Abans de tot però la prèvia la va posar les noies Junior a l’estreta pista del BAM barceloní on només van caure de 2 punts. Molt de mèrit, les noies de Josep velasco, roger Coma i Adriana de Haro comptant que el parquet rival no és propici pel joc de velocitat i contres característic del Círcol. Ànims i molta força per aquest diumenge a la Plana

I ara si, toca parlar del Superdiumenge a La Plana. Des de les 11:00 fins a les 22:00 de la nit, els més agoserats i malalts vam disfrutar d’11 hores de bàsquet per la vena, amb 4 triomfs de cinc possibles. Una jornada molt positiva. Arrencava el Superdiumenge el Junior B amb l’estrena de Jaume Lleal, Ramon Pasquina, David MAnzanares, i la delegada Marina Cano al banc circolero. I ho feia amb victòria sovent contra el Torreforta de 20 punts i sense massa escarafalls. Tot seguit un partidàs en majúscules. Un partit per les millors videoteques. Un festival de bàsquet per a gourmets. El Junior A va fer un recital per derrotar al Força Lleida, ja sabeu, el nou equip sorgit de la refundacio de l’àntic Plus Pujol Lleida, d’ACB. 30 minuts de llibre, de lliçó constant de fonaments defensius del conjunt de Ricard Santiago, Albert Oller i Jaume Parrón. Simplement meravellós. Un parell de guarismes exempleficadors: 1. el +32, diferència màxima de mitjans 3er quart, 2. El LLeida va fer tants punts en l’últim quart (27) com tants en els primers 30 minuts. Demostració del gran treball fet i que a l’últim quart el Círcol va entrar en fase de descompressió i control. Al final un +15 i unes sensacions magnifiques d’un equip que ha millorat exponencialment. Moltes felicitats

Una hora per dianr i a les 16:00 tornava el Superdiumenge, versió èpica. El Sènior B obria boca amb la derrota davant l’Ametlla. Una derrota que es va forjar ja des de l’inici de partit i no només fruït dels errors del Círcol o l’encert del rival. Tot i això derrota. Molta sort i endavant.

Posteriorment va arribar el plat fort del Superdiumenge. El Sènior A- Sabadell. Un partit que va tenir un final de Hitchcock i més propi d’altres esports. Abans, els vallesans van dominar els primers compassos dle matx, arribant a assolir difer`ncies superiors als 10 punts. LA reacció no es va fer esperar, i esperonats per l’empenta d’Andreu Lladó el Sènior va anar remuntant i mantenint la igualtat. Ambel 65-62 final, el Sabadell té l’última possessió, però Xesco Gotzens en una espècie de bloqueig més propi de la defensa del voleibol que del bàsquet va rubricar el primer triomf del Círcol en la present campanya 12-13. Bravo.

I per emoció, el que va tenir el Sots 20- La Salle Manresa, les postres en aquets Superdiumenge. Partit que com l’anterior va dominar el vinculat bagenc de l’Assignia Manresa als 3 primers períodes. A l’últim Martí Callau i Jordi Padilla es van erigir en protagnistes de l’èpica remuntada. I amb 65-65 s’arribava a la pròrroga, la tercera del cap de setmana i de la temporada en el global de l’entitat. El Círcol av continuar treballant i un tir lliure de Callau i la posterior última defensa de l’equip va donar el triomf als d’Alan Garcia i Marc Nadal.

I després d’11 hores de bàsquet a les 22:00 es tancaven els llums de La Plana per acomiadar un cap de setmana intens amb un Superdiumenge de luxe. Esperem que la setmana que ve aquests llums es tornin a encendre per veure i narrar la matinal del Superdiumenge rosa, amb el debut a casa de les Junior i les Sènior. Salut