Aquest cap de setmana el bàsquet del Círcol posa la cinquena marxa amb el debut de la resta d’equips que faltaven per jugar les seves respectives lligues. I ho fa de manera immillorable, amb derbis a mansalva. Al patí de Maristes doble enfrontament entre vermells i Círcol. Primer amb el Mariistes-Premini a les 10:00 i després el duel Mini amb el Mini A.

Al Màgic debut a la lliga del Preinfantil A contra el Lliçà a les 12:30

La jornada l’obre el Cadet 1 dissabte a les 9:00 a La Plana amb el derbi contra Bufalà. L’endemà, 24 hores després a La Plana, el Cadet B obre la jornada, contra el Gaudí a les 9:00, en una altra matinal espectacular, amb el debut de les Junior contra el Tordera, i després de les Sènior davant el Roser. De 9:00 a 14:30 Superdiumenge rosa a La Plana

Un altre derbi el viurem dissabte a ala tarda, a les 16:00 a La Plana, entre la Penya i el Cadet femení

El partit de la jornada és un altre derbi, el que rematarà el diumenge. A Casagemes Minguella – Círcol Sots 21 a les 17:45

Benvinguts a la cinquena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers