El taller de teatre per adults està dirigit a les persones de més de 18 anys amb ganes de començar a gaudir del món del teatre. La idea del taller és treballar sobre la interpretació a través del domini de la veu i del cos.

Començarem les classes alliberant el cos a través d’exercicis amb música. Durant el curs anirem treballant exercicis individuals, improvisacions per parelles, per grups i acabarem fent treball de text.

Durant el curs haurem de prendre consciència de diferents aspectes:

– l’espai escènic

– la veu

– el cos

– la creació de personatges

Durada: del 5 d’octubre al 19 de juny, cada divendres de 7 a 2/4 de 9.

Preu: soci mensual 31 euros

         soci trimestral  82 euros

Inscripcions: dilluns, dimecres i divendres de 10 del matí a 2 del migdia i dijous de 4 de la tarda a 8 del vespre.