La pluja, en alguns casos torrencial ha condicionat i de quina manera la jornada Círcol. L’aigua ha fet suspendre el doble derbi Maristes Círcol en categoria Premini i Mini de dissabte o el debut del Preinfantil A al Màgic. A part l’aigua també va ser protagonista en alguns terrenys de joc on si es va jugar. Va ser un dissabte de bàsquetpolo

Més enllà de la pluja de dissabte la jornada ens deixa la derrota del Preinfantil B de Roger Coma i Edgar Teruel a Sant Fost. Ja té prou mèrit el què estant fent, ja que l’equip encara és en edat Mini i possiblement la categoria li ve gran. Ànims. El nou preinfantil femení va debutar a Mollet, al camp de les 7enes classificades de nivell A1 l’any passat. Els nervis van jugar una mal passada a unes jugadores en procés d’adaptació i de coneixença. Les vallesanes van marxar fins als 27 punts. Al final un +16 esperançador. Sort i endavant

Una de les notícies positives de la jornada la trobem a Girona amb el debut de les infantil, l’equip que fa dos mesos va quedar subcampiones de Catalunya en l’inoblidable F4 preinfantil de Lleida. Van perdre de 30. Sembla contradictori parlar de bona notícia amb un KO de 30 punts. Exemple clar que en el bàsquet qualsevol guarisme té matisos. Les noies de Jaume Lleal, Pere Ruiz i Clara Navarro, van fer el millor partit dels 2 anys que porten juntes. I és que l’Uni Girona és un equip candidat al titol i a jugar al Campionat d’Espanya. Les noies van competir en tots els quarts, i la diferència de +30 es pot explicar pel 14-0 del segon període. Felicitats de part dels tècnics pel partidàs d’unes noies que segueixen fent història.

El resultat de la jornada és el del Cadet 1 que va fer un recital per guanyar de gairebé 50 punts el derbi amb el Bufalà. Més cadets. A Tordera, al Cadet A li van sobrar 4 minuts, els que van fer que un partidàs dels homes de Marc Fernández, Oriol Puente i Ferran Muñoz quedés emborronat. El Cadet A emborrona en 4 minuts un gran partit. Davant d’un equip amb altes aspiracions, amb gran experiència a nivell A i Preferent, el Círcol va fer un bon iniici de partit amb un 2-8 a favor, que els meresmencs igualaven per entrar en una igualtat absoluta a la mitja part 45-45. Al final del tercer quart 4 minuts van llençar per la borda la feina feta en rebre un parcial de 15-0 al marcador. A partir el Tordera va imposar el seu físic per marxar de l’electrònic. Destacar el progrés de l’equip, que segueix en línia ascendent i que va mostra 36 minuts de molta qualitat. Les Cadet femení van debutar amb una victòria amb “final d’infart” tal com va relatar en exclusiva per aquest artícle la jugadora Marta Molina El Cadet B va obrir el diumenge a La Plana edificant un gran triomf amb el Gaudí

Era el preludí masculí del Superdiumenge en clau femenina que es viuria tot seguit a La Plana. Les Junior obrien la festa del retorn de l’exili de Montgat amb un gran triomf contra el Tordera. Abans el dissabte ens deixava el triomf del Junior B a Sabadell, la derrota del Junior 1 a Horta, el nou triomf del Junior 2, líder, davant l’UBSA i la derrota de l’A d’un sol punt contra la Salle Manresa. En aquets partit on va debutar la nova samarreta blava suplent del Círcol, i on les filtracions d’aigua gairebé el fan suspendre, el bàsquet va mostrar la seva cara més cruel. Durant 39 minuts els nois de Ricard Santiago, Albert Oller i Jaume Parrón van dominar el matx, fins a assolir un +15 a finals del segon període. A la represa, els bagencs van proposar una pressió 2-1-2 des de la sortida de la bola impossible de fer-hi front, a jutjar pel 10-0, que va fer que en un minut els manresans entréssin al partit definitivament. I a l’últim minut es va viure el moment fatídic. Amb 79-80 a favor Enric Zamora falla 2 tirs lliures, rebot bagenc i cistella l’última dècima. Final 81-80. Decepció momentània d’un equip que ha millorat moltíssim, del qual us podeu sentir orgullosos, i que us diem ara, que ens faran passar molt bones estones de bàsquet

I el partit de la jornada no va tenir desperdici. Va ser un partit en majúscules, una oda al bàsquet, un festival per la vista dels espectadors, un greu contratemps per les coronàries infartades dels qui estàvem a pista o a la banqueta. El derbi Sots 21 Minguella-Círcol va tenir de tot. Dominat sempre pels locals, els homes d’Alan Garcia i Marc Nadal, però no li van perdre mai la cara al matx. Gran actitud d’un equip handicapat per les baixes i amb l’ajuda dels Juniors Xavi Mateu, Josep Campmany, Pau Gros i Pol Ribó. A falta de 1:30, Minguella demana temps perquè el Círcol estàven a 2 punts de portar l’aigua a casa dels de Casagemes. En ple procés de culminar la remuntada els nervis van traïr el Círcol que no va poder anotar més. Minguella, per tant es va endur un gran derbi, en el millor partit del Círcol de l’any

I en Sèniors derrota de 2 punts de l’A masculí contra el Fuster remuntant 17 punts a la mitja part, així com també KO de les Sènior, en el plat fort del Superdiumenge rosa a La Plana. Va ser contra el Roser, on juga una ex Círcol com és l’Alba Mora. El retorn a casa de l’equip de Roser Riba, acompanyada de Marc Fernández i Marc Nadal al banc, es va saldar amb una derrota, però competint els 40 minuts davant d’un equip candidat a estar al pom de dalt de la classificació. Finalment la pluja, la protagonista del cap de setmana va fer suspendre el matx del Sènior B, però no per inundacions, sinó perquè va fer que tot el poble de Roda de Ter, on jugàva l’equip d’Oriol Bosom, es quedés sense llum, inclòs el pavelló.

Esperem que la pròxima jornada el Círcol jugui sense cap més interferpencia i que el bàsquet sigui bàsquet i no una variant del waterpolo