Nou cap de setmana per disfrutar del binomi bàsquet-Círcol a casa. Màgic, Casagemes, i sobretot La Plana seran escenaris on podreu disfrutar del millor bàsquet

Obre la jornada el Mini femení a Casagemes dissabte a les 10:30 amb derbi contra Minguella.

Més derbis el del Preinfantil A, que com a visitant, jugarà a Pomar, dissabte a les 12:30 contra el Badalonès. Al Màgic debut a casa del Preinfantil B contra les Escoles Pia de Granollers, dissabte a les 11:00. A la mateixa hora i al mateix escenari Preinfantil femení- Vilassar de Dalt

I dissabte a les 12:30 al Màgic les infantil continuaran recollint els èxits de l’etapa Preinfantil debutant a casa contra el potent Granollers. Conseqüències d’estar amb les millors

En cadets l’A juga al Màgic dissabte a les 12:30 contra l’UBSA

4 equips Junior i 4 equips que juguen a casa. Atenció al menú. Dissabte a la tarda a Casagemes, a partir de les 18:00 Junior B- Sant Andreu i a continuació Junior 1- Sagrada Família Sant Andreu

I diumenge, tenim la segona edició del Superdiumenge. De les 10:45 fins a les 22:00 de la nit 11 hores de bàsquet per la vena a La Plana. Comença la jornada el Junior 2-Gramanet. Seguidament el Partit de la Jornada del Superdiumenge i dle cap de setmana Junior A- Sama Vilanova: els de Ricard Santiago es volen aixecar després de la desfeta a Manresa d’un sol punt, i ho vol fer contra el gran favorit a assolir la lliga. L’equip vilanoví va jugar fases de Preferent. Serà un gran partit que no us podeu perdre

RECORDEU

DIUMENGE 7 D’OCTUBRE

JUNIOR A – SAMA VILANOVA

LA PLANA

I des de les 16:00 triple sessió de bàsquet continu: Sènior-Sant celoni, després el Sènior A- Cerdanyola i posteriorment Sots21- Sant Nicolau. Un incís, a aquest últim matx. Sabem que especialment el dia i l’hora i sobretot les circumstàncies d’aquest jornada on el Barça-Madrid de futbol ho impregnarà tot, és complicat, però us demanem des d’aquí el màxim suport a un equip, el sots 21 que ho necessita més que mai

Benvinguts a la sisena jornada de competició. Ens ho paddarem bé i si no us tornarem els calers Bon cap de setmana a tots