El primer cap de setmana d’octubre a la 12-13 no ens deixa massa bones notícies a la secció.

Derrota del Premini masculí en el partit inaugural de la temporada ajornat la setmana passada per la pluja contra Maristes. Els d’Albert Reverté i Maria Zambrano van caure davant els vermells entrenats per un altre circolero el Pere Ruiz

El Mini A va estrenar la lliga amb triomf solvent contra el Sant Gervasi a Casagemes. Dimecres, jugarà el partit de la primera jornada amb Maristes aplaçat al seu dia per la pluja. En canvi les noies de Marina Cano i Clara Navarro va caure davant el Minguella, un Mini de segon any, és a dir amb un any més d’expèriència a la categoria que nosaltres

Una de les alegries de la jornada ens la porta el Preinfantil femení. El nou equip de Gerard Castro i Rita Carboneras ja sap el que és guanyar.El Vilassar amb les millors minis de la te,porada passada va posar les coses molt complicades a les noies Círcol que van sortir un pèl adormides, cosa que explica el 19-28, màxima diferència per les maremenques. A partir d’aquest moment les locals van apretar en defensa, van sortir a la contra i van eixugar la diferència. En l’últim atac el Vilassar va tenir l’oportunitat d’endur-se el matx amb 4 llançaments que no van tenir rebot defensiu. Per sort la bola no va voler entrar. Triomf del Círcol, el primer. Felicitats en nom de l’staff tècnic a totes les noies. Victòria que contrasta amb els dos KOs masculins. L’A a més per partida doble. Dimecres va caure en la reanudació del partit que les goteres del Màgic van parar el dissabte de la pluja. Contra el Lliçà l’equip d’Alan Garcia i Júlia MAteu no va tenir cap opció. Aquest dissabte en derbi contra el Badalonès i amb l’Oriol Bosom, circumstancialment a la banqueta, els nois van lluitar fins a l’extenuació, a més amb 4 baixes. Però no hi va haver premi. Per la seva banda el Preinfantil B de Roger Coma i Edgar Teruel van fer un partidàs contra el potent Escola Pia Granollers, n van tenir opcions fins l’últim segon, però també va acabar sucumbint per culpa d’un últim minut on l’ànsia per voler capgirar la truita va passar factura

Cara i creu pels infantils. Les noies van guanyar de 20 al Granollers, en un matx resolt a l’últim període, però que podria haver estat més abultat si l’estadística dels tirs lliures hagués estat un pèl millor: 15/44 des dels 4’60m. Els nois de Sergi Bernat són la creu ja que van caure de 16 punts, tot i remuntar-ne 16 més contra el Cerdanyola. LA venjança la donaria el Sènior. Ara en parlem

Molt bon partit del Cadet A al derbi amb l’UBSA que va dominar durent els 40 minuts. I derrota ajustada del B a la díficil pista del Grup Barna

Tarda per emmarcar la del dissabte a Casagemes amb dos triomfs. El Junior B va fer patir un greu ensurt a les coronàries dels aficionats presents al derbi amb Natzaret. Partit on va aparèixer l’efecte acordió. I és que el Círcol va començar a remuntar un 3-14 inicial i així durant tot el mat, intentant acostar-se al màxim al Natzaret. A falta de 2 segons, la jugada clau. Enric Zamora va anotar el bàsquet de la victòria amb un llançamet que va trigar unes eternes dècimes a entrar. Triomf d’un sol punt i els cors van tornar a bategar amb normalittat. Felicitats. Menys feina va tenir a continuacoó el Junior 1 per vèncer al Sagrada Família. Els de Xavi Bruget i Marc Nadal no van tenir problemes per superar als barcelonins.

I així arribàvem al Superdiumenge. Una jornada d’11 hores que seguia la tònica negativa d ela jornada. Malauradament us hem de comentar 4 desfetes. Cronològicament el junior 2 perdia al primer torn el primer matx de la temporada contra el Gramanet. Seguidament e Junior A queia contra el potent SAMA de Vilanova, equip que va jugar les fases de Preferent. Segona derrota consecutiva dels de Ricard Santiago, Albert Oller i Jaume Parrón, en un matx en què el Círcol va aguantar fins a falta de 3 minuts pel descans, quan el matx es va aturar per una indisposició d’un dels jugadors del Garraf (des d’aquí una forta abraçada i una ràpida recuperació). Un cop reprès el matx els vilanovins van imposar la seva llei. Derrota de les Junior a Argentona

A la tarda derrota del Sènior B en un matx condicionat per la doble tècnica assenyalada al fil del descans que van descentrar els de Basili Bellès i Oriol Bosom. Tot seguit la gran alegria del Superdiumenge, el triomf del Sènior A contra el Cerdanyola. Els de Francesc Castellet, Sandra Veguín i Santi Rodríguez van fer un recital sobretot de la batuta d’un excels Andreu Lladó.

I mentre al Camp Nou el món s’aturava i Leo Messi i Cristiano Ronaldo intentaven desencallar el Clàssic del futbol espanyol, a La Plana el món seguia girant i el Sots 20 buscava un nou triomf a la Lliga. No hi va haver sort. Tot i el bon inici contra el Sant Nicolau, un parcial de 0-10 en contra a cavall de finals de segon quart i inicis del tercer, va ser una llosa massa pesant per poder girar la truita. Una llàstima. Molta sort i endavant.

Finalment les Sènior no van poder fer res per evitar la derrota a casa del Granollers.

Esperem donar-vos millors notícies la setmana que ve. Bona setmana

В ваши годы я, будучи на трехнедельных топографических курсах в Эгере, все эти три недели ничего другого не делал, "Скачать acdsee на русском языке" как только спал с венгерками.

Индейцы нагибались над ними и разнимали их.

По-прежнему тишина обитала в доме.