Sempre lligats a l’actualitat aquesta setmana a la secció entreguem els nostres particulars Premis Nobel

El primer premi que entreguem és el d’Nobel d’Economia pel Mini A, per saber rentabilitzar al màxim un partit de l’importància i la simbologia d’un derbi. Dimecres al patí de l’escola Maristes els nois de Diego Martínez van jugar la primera jornada de Lliga que es va aplaçar per la pluja. Contra el Mini d’un altre circolereo, el Pere Ruiz, el Círcol va brodar un bàsquet elèctric, dinàmic i jugat per conceptes i per pressions asfixiants als atacs vermells. El resultat simplement perfecte, marcador tancat, gent satisfeta i la pluja que va donar un respir al partit. Brevo

El dissabte el Premini masculí va caure de forma clara a la pista del Bàsquet Neus

Més Premis Nobel versió Círcol. Entreguem el Premi Nobel de Física al Preinfantil B per fer-se gran en un territori petit. Els nois de Roger Coma i Edgar Teruel, la majoria encara en edat mini, van fer el millor partit de la temporada, tot i perdre contra el Mireia de Montgat en una pista extremadament estreta i curta, poc propícia al joc de córrer i velocitat característic del Círcol. Partit igualadíssim i lluitat sota els taulells. Derrota només de 3 punts. La fruita està madura i no dubteu que d’aquí poc narrarem el primer triomf. Enhorabona. Igualment felicitar a les noves del club, les preinfantil femení que van guanyar a Gavà de manera solvent. Victòria basada en una molt bona sortida, on vam arribar a marxar de 16 punts, malgrat que rapidament ens van remuntar la diferència, per arribar al descans guanyant per 1 sol punt. A la segona part, a base d’esforç i treball, vam anar ampliant la diferència poc a poc, per poder jugar als últims minuts amb una certa comoditat al marcador.

Donem el Premi Nobel de Medecina als dos equips Infantils de l’entitat que van patir correctius importants a domicili. Els nois a Mataró i les noies contra el potentíssim Sant Adrià no van poder fer absolutament res contra dos candidats a guanyar les seves respectives lligues. Molts ànims i recupereu-vos aviat. Segur que us aixecareu ràpid

Derrota ajustada del Cadet 1 a casa en el partit que obria el cap de setmana dissabte contra Santa Perpètua. Va ser un matx molt igualat on els petits detalls van decantar la balança. 24 hores després es repetia la història en la derrota ajustada del B a La Plana contra el Reus. I a les annexes del Palau Olímpic la Penya es va endur el partit de la jornada contra el Cadet A del Círcol. El primer quart va condemnar els nois de Marc Fernández, Oriol Puente i Ferran Muñoz, contra el clar candidat al liderat de la lliga. La resta del partit va ser força igualat. Llàstima i ànims. El següent Premi Nobel que entreguem és el de la Pau, per les noies Cadet que després d’arribar a la mitja part perdent de 18 punts, van mantenir la serenitat i la pau necessària per remuntar el partit i endur-se el matx contra el Parets a domicili per 4 punts. Felicitats

Triomf del Junior 2 al camp del bàsquet Neus, de l’1 al camp del Basket Coras superant el plantejament ultradefensiu dels 40 minuts en zona dels barcelonins i del B a Mataró. La derrota la trobem a Cornellà amb els nostres particulars Nobel de Literatura, el Junior A. Contra un dels grans candidats a jugar els Campionats de Catalunyam, i en la segona etapa del Tourmalet particular, els nois de Ricard Santiago, Albert Oller i JAume Parrón van escriure la millro novel·la del què va de temporada. Amb moltes baixes i importants, el Círcol va donar sempre la cara i tot i que el +21 a l’electrònic us sembli abultat, us podem assegurar que tot i el final tràgic del llibre, el Círcol va brodar una de les millors pàgines de la temporada. La victòria tornarà aviat

Nobel de Química pel Superdiumenge rosa que vam veure diumenge a La Plana, amb el doble triomf de les junior i les Sènior. D’una banda les noies de Josep velasco i Roger Coma van trobar la Fórmula perfecte per vèncer al Canovelles. Fórmula basada en la suma de factors de rebot, lluita, cursa i joc dinàmic.

Tot seguit es va completar la fórmula perfecte amb el triomf de les noies grans, les Sènior a qui lis otorguem el premi Nobel de Matemàtiques, per transformar el 0 en un 1 en el caseller de victòries. Les noies de Roser Riba ja saben què és guanyar a la Primera Catalana, gràcies al solvent triomf contra l’Hispano Canyelles barceloní. El joc col·lectiu, la bona defensa global van ser sumatoris de la victòria. A part afegiu els triples decisius de Laia Caballeria i Maria Zambrano a l’últim parcial per explicar la victòria. El logaritme neperià de l’ansietat per voler ampliar el resultat, sempre present en el bàsquet va fer que la vioctòria no fos més àmplia.

Derrota del Sots 20 a Tiana de 20, del Sènior A masculí ajustada a la Seu d’Urgell i del B a Cardedeu. Llàstima i ànims

Fins aquí l’entrega dels nostres Premis Nobel particular. Felicitats als premiats, als qui heu guanyat aquesta setmana i ànims a tots els que no heu pogut tastar les mels dels tromfs.

Bona setmana a tots