La jornada prèvia a la Castanyada ens ha deixat molts derbis al tinter, Tots com a visitant i tots en un Superdissabte completíssim. 

Cronològicament, les Infantil Círcol es van imposar al Joventut, tancant marcador en un partit molt seriós i sempre jugant amb respecte al rival. Més tard a les pistes annexes de l’Olímpic doble clàssic Penya-Círcol.

En categoria Mini la Penya va vèncer als de Diego Martínez, amb claredat. Però quedeu-vos sobretot amb els dos últims quarts dels nanos Círcol. Contra el millor equip de Catalunya i d’Espanya van guanyar els dos últims períodes, l’últim fins i tot doblant el marcador. Gran joc alegre i en cap moment van baixar els braços. Per un dia els campions a la Penya no anàven de verd i negre. En l’añtre duel Penya-Círcol l’Infantil A de Sergi Bernat no va poder fer res i al cinquè quart el marcador ja estava tancat. Ànims

I en aquest entrepà Penya-Círcol, el farciment el va posar el Maristes-Cadet A a la Plana, que es jugava entre els dos duels que hem comentat. Victòria circolera, però amb més sofriment del què les previsions dèien. Un cop més la Llei de la Imprevisibilitat del bàsquet es va fer palesa. A la Plana va actuar una altra Llei del bàsquet: la teoria del 69, que va dir el periodista de Televisió Espanyola Pere Barthe: qui primer arriba als 69 punts guanya el partit. Dit i fet. Dídac Marbán, amb un triple va posar el 62-69. I tot i els intents dels vermells de reaccionar, la victòria va marxar a Can Cartrons.

La jornada també ens deixa la derrota del Premini masculí a Parets, la doble derrota de les Mini, divendres en partit aplaçat al camp del Neus, i dissabte a Casagemes amb el Sant Adrià (recordem que el Círcol és un Mini de 1er any), la gran victòria del preinfantil A a casa del líder Sant Celoni, la derrota del B a Cardedeu, el KO ajustat de les nenes preinfantil al camp de l’AESE, o el triomf del Cadet 1 al camp del Neus

Sobre el partit de les Preinfantil comentar-vos que va ser un Partit molt complicat jugat a pista descoberta Matx amb forces alternatives, on al sisè quart les locals tenien 13 punts de renta. En el dos darrers períodes les nostres van aconseguir remuntar, fins a tenir la última pilota per guanyar el partit, però per segona setmana seguida, va sortir creu i vam acabar cedint per un sol punt. Destacar que tan sols van poder participar 6 jugadores del pre infantil, i vam comptar amb les jugadores del mini Georgina i Maria, de 2 anys menys que les seves companyes i rivals.

A part el Cadet B va jugar un amistós al camp de l’UBSA amb un àrbitre d’excepció. Triomf solvent dels homes d eDiego MArtínez i Sergi Bernat

La jornada Júnior es salda amb 4 triomfs i una derrota, la del Junior 2 a Cerdanyola. Per la seva part triomf de l’1 al camp de l’ASME, i del B a Reus. L’equip perfecte suma la seisena victòria en sis partits, en una pista dificilissima i on molts equips es deixaran victòries. Com si fos un mal endèmic les coses no van començar bé pels de Jaume Lleal, Ramon pasquina, David Manzanares i Marina Cano, que alprimer quart perdíen 2-13. Reacció oportuna i partit guanyat. Un calc dels partits pretèrits amb el SESE o el derbi amb Natzaret. Triomf també ajustat de les noies a casa amb el Valldemia de Mataró

Menció a part pel Junior A que després de 4 derrotes consecutives va tornar a guanayr a la díficil pista del CN Terrassa. Un partit sempre controlat pels homes de Ricard Santiago, Albert Oller, i Jaume Parrón, que van arribar a gaudir de 20 punts de renda. La reacció dels egarencs va fer patir per la victòria, però afortunadament els blancs, ahir de blau, van tornar a casa amb la tercera victòria al sarró, per encarar dos duels a casa seguits amb Viladecans i Sicoris

I de Terrassa a La Plana, per narrar-vos la sisena desfeta, la cinquena consecutiva del Sots 21. Va ser contra el Martinenc, la secció basquetbolística de l’històric club del futbol modest català. Tot i que en cap moment les rendes van ser molt abultades, i que els homes d’Alan Garcia i Marc Nadal ho van tenir a l’abast, els barcelonins van dominar tot el matx. Llàtima. A Vic dissabte que ve sumarem la segona. Ànims

I en sèniors, derrotes dels nois a Mollet i de les fèmines contra el potent Bencriada de Banyoles, clar favorit al primer lloc. El triomf ve de la Garriga amb el Sènior B

La celebració de Tots Sants, amb la Castanyada escapça la jornada següent on només es jugaran de la categoria Junior i superiors, a part del Cadet femení-Tres Vil·les aplaçát al seu moment. Serà al Màgic dijous 1 de novembre a les 12:00 del migdia

Nosaltres posem les castanyes i els panallets, la ratafia és cosa vostra. Bona setmana. Salut