El pont de Tots Sants ha condicionat la jornada fent que les categories de promoció (cadets i inferiors) gaudissin d’un necessari i merescut descans. Qui no descansaven són els més grans que ens han portat una emocionant jornada Círcol.

Abans un parell de prèvies. Dijous el Cadet femení aprofitava el festiu per jugar el partit aplaçat al seu dia amb el Tres Vil·les. Partit molt important que a part de guanyar s’havia de fer amb molt marge per tal d’aconseguir un average particular més superior que el segon classificat, el Mollet, amb el qual es jugaran les places a Interterritorial. Contra el Tres Viles, un equip molt inferior les noies de Gerard Puerto éren conscients del què es jugàven i en cap moment es van relaxar. Al final un marge de 70 punts, ampli i que li dóna la primera plaça de la lliga.

I dissabte a la tarda, el Cadet B va rematar una jornada de convivències a Tarragona guanyant al CBT. Els nois de Diego Martínez i Sergi Bernat van sortir amb molta concentració i, amb transicions ràpides, van sorprendre al rival agafant els primers avantatges, sense que en cap cas el conjunt tarragoní es desenganxés del matx
La clau del matx la bona sortida al tercer quart, decisiva per entendre el marcador final. Felicitats de part de tot l’staff tècnic

I ara si entrem en la jornada. Jornada que obrim a Vic amb el Sots 21, i una nova derrota. Contra un potent equip físic que ha d’estar entre els candidats per guanyar, els d’Alan Garcia i Marc Nadal, tot i sempre anar per darrere al marcador, sempre van plantar cara. L’últim quart vam ser capaços de guanyar-lo. A destacar el gran partit de Nil Sabater, el 23 del Círcol que semblava que hagués estat tocat per la vareta d’un altre llegendari 23

Tot seguit a Casagemes, jornada Junior amb 2 triomfs. El Junior 2 va vèncer en un derbi igualat al Llefià. Després el Junior 1 va recollir els fruits de l’Horta contra l’equip barceloní. Tot i el gran inici dels de Xavi Bruget i Marc Nadal els visitants van eixugar el marcador fent que la igualtat i l’emoció no acabés fins la botzina final. Felicitats

I felicitats a un equip amb progressió ascendent, a un equip sense límit, on només l’imaginació pot posar punt i final al somni d’una gran temporada. Són les Junior, que van vèncer a la matinal de diumenge el derbi amb la Minguella. Els 22 punts de diferència de les cracs de Josep Velasco, Roger Coma i Adriana de Haro, reflecteixen el treball extraordinari que han fet en silenci en els entrenaments. Felicitats i a seguir treballant. La història us crida

I de Casagemes a La Plana on el Junior B jugava un doble partit. A les grades ambient de luxe pel partit amb l’UBSA. A la pista a la setena va ser la vençuda. La primera derrota de l’equip de Jaume Lleal, David Manzanares, Ramon Pasquina i Marina Cano, es van empaltar del ritme lent dels adrianencs, prova d ela qual és l’escarransit marcador final. Llàstima i a seguir treballant. Derrota a la pista i triomf a la grada. Un cop més la Parròquia Círcol va estar de 10. Gràcies

A continuació partidàs en majúscul del Junior A que no va acabar com ens hauria agradat. Derrota contra el tercer classificat el Viladecans, un equip rocós dur i amb llançadors de 3. Lliçó defensiva dels homes de Ricard Santiago, Albert Oller i Jaume Parrón que els hi van sobrar els 5 minuts quan el cotxe es va quedar sense benzina i la reserva a 0. Un últim esforç que va reduir la diferència als 8 punts finals. Gran partit de bernat freixinet 11 punts i 21 de valoració. Enhorabona pel partit. Dissabte que ve, jugant així caurà la victòria. A seguir treballant

I a la tarda gran jornada de bàsquet en un ambient excepcional. La prèvia, la victòria del sènior B contra el Sant Gervasi, la tercera consecutiva, deprés que dijous guanyéssin en partit aplaçat al Roda de Ter a la pròrroga. El plat fort un derbi de Primera a la Segona Catalana. El Sènior A va vèncer al Sant Josep en un derbi igualadíssim que va acabar amb els grocs i liles  per davant l’electrònic a la mitja part. A la represa, el Círcol esperonat per l’efecte de la Parròquia Círcol, que vau animar com pocs, es va reenganxar al matx. I així arribem a un final no apte per a cardiacs. A falta de 15 segons els parroquials fallen un tir lliure, rebot local i Andreu Lladó fa una jugada marca de la casa, travessant tot el camp per anotar un bàsquet amb falta. L’adicional va al ferro i els 40 minuts acaben amb igualtat absoluta. A la pròrroga, els nervis van descentrar els dos conjunts que van fallar molts llançaments. Rai Baró, el 12 del Círcol va ser l’estrella convidada en aquests últims instants i va ser l’home desllorigador amb els bàsquets sota l’anella i els llançaments des del tir lliure. Al final triomf de ters punts dels homes de Francesc Castellet. Andreu Lladó amb 20 punts i 25 de valoració i Pere Ruiz amb 14 i valorant 19 els homes més destacats.

I fins aquí la jornada de descans del Círcol i al bàsquet català. La setmana que ve torna l’activitat normal. Bona setmana. Salut