Bones notícies pels basquetmaniàtics. Des d’ara i fins abans de Nadal tindreu dosi de bàsquet setmanal amb el Círcol. I és que el millor està per venir

Obrim el repàs al cap de setmana a Casagemens amb un cara i creu pel Círcol en el doble derbi de dissabte al matí contra Maristes. La creu pel Premini, la cara pel Mini A que va guanyar als vermells en un partuit més complicat del que el marcador reflecteix

El Preinfantil A no va poder fer res a la pista del Lliçà on va caure clarament. El B per la seva banda també va caure al Màgic. Una bona primera part dels homes de Roger Coma i dgar Teruel se’n va anar en orris en una segona part on va encaixar un demolidor parcial de 17-0 en contra. Molts ànims. Igualment ànims a les noies Preinfantil que van caure contra el potent líder  Mollet.

El millor està per venir, i si no pregunteu-ho a les infantil femenines. Després de la derrota contra les Escoles Pia Sabadell-Cerdanyola de dijous passat, en partit ajornat, dissabte les noies de Jaume Lleal, Pere Ruiz i Clara Navarro van fer una exhibició contra el líder i candidat a Campionats d’Espanya, Uni Girona. El +50 que es an endur de la capital del Ter pressagiava un partit igual de dur al Màgic. Però l’espectacle que va donar el Círcol entra als annals de la història d’aquest equip, a l’altura de la F4 de Lleida de l’any passat en Preinfantil. Van caure només de 12 punts, amb un joc ràpid i amb jufgades de traca i mocador. Les gironines van suar tinta per treure el partit. Enhorabona

El Cadet B no va poder treure el partit endavant contra el Girona FC. El Círcol va sortir amb el pas canviat, ergo, parcial inicial pels gironins de 0-10. La reacció no es va fer esperar i al descans el Círcol havia retallat la diferència en 6 punts. A la represa, els de Diego Martínez i Sergi Bernat van apretar les clivelles, van baixar el cul i van defensar a mort, propíciant el clàssic joc de contraatacs característic d’aquesta casa. L’últim quart havia de ser el de la remuntada. Però no es va culminar perquè entre altres factors l’atzar va entrar en joc, i les pilotes no van voler entrar. Al final derrota, amb la cara ben alta i amb una actitud immillorable. La setmana que ve visita a Mataró on esperam cantar-vos la victòria. KO també del Cadet A enfrontel líder Tordera. La victòria va venir del Cadet 1 en un ajustat partit amb el Bufalà. El partit de la jornada el Cadet femení-Joventut es va saldar amb triomf visitant. Tot i la derrota les noies de Gerard Puerto són segones, posició que volen afiançar la setmana que ve a la pista del 3 Viles.

En Juniors victòria del B a domicili, a la pista del Grup Barna, de l’1 al camp del Coll i del 2 a Vallirana. La derrota la protagonitza el Junior A que va perdre contra el Sicoris de Lleida. Un KO que s’explica malauradament tant ràpid com el que dura un quart. Un parcial de 0-15 a la sortida del tercer quart va dinamitar un partit fins aleshores igualat. Molts anims nois. Menció a part per les Junior femení que, com la Ventafocs, segueixen ballant amb el Príncep Blau.  Una història que va començar a Viladecans a la F4 de Barcelona, i que segueix ara amb el Josep Velasco, el Roger Coma i l’Adriana de Haro. Contra les líder SESE, les Círcol van voler donar emoció al caldo, i gràcies a la seva victòria 6 equips, entre ells nosaltres ténen el mateix balanç victòries-derrotes al capdavant de la classificació. Triomf de 16 punts, molt patit ja que al tercer quart la diferència a l’electrònic era mínima. L’últim període va ser perfecte, digne de les millors videoteques. Felicitats a tots pel gran treball que esteu fent. No us atureu i seguiu treballant. Gràcies per fer-nos gaudir tant

L’efecte acordió va actuar en el partit del Sots21 contra el Ramon Llull. Partit igualat fins a la mitja part on els barcelonins tenien però el tempo del partit, a jutjar pel baix tampteig a l’electrònic, ja que el Círcol és un equip a fer molts més punts. A la segona part un 20-11 semblava trencar el partit. però a l’últim quart el Ramon Llull va tornar el parcial per endur-se el partit. Molts ànims a tota la gent del Sots21, que només els hi falta la victòria que certifiqui el bon treball als entrenaments

I el Sènior A va trencar la mitkjana anglesa que duia fins aleshores (victòria a casa, derrota a fora) guanyant a la complicada pista del Balaguer. El llarg viatge no va pesar en les cames dels de Francesc Castellet que van fer de llarg el millor partit de l’any, sobretot a la segona part, on van trencar el partit situant-se 21 punts a sobre a falta de 5 minuts pel final. El Balaguer va despertar i es va posar només a 6 punts. Però els tirs lliures van acabar donant el triomf al Círcol. Un conjunt amb un gran encert a la segona part on van anotar 59 punts amb una gran actuació, una més d’Andreu Lladó, de Rai Baró, imponent sota l’aro, Pau Ruzafa des de 6’25 i Pere Ruiz erigit com a MVP. La igualtat va ser la tònica del Montmeló-Sènior B que va acabar amb derrota dels d’Oriol Bosom de 6 punts.

Un incís per parlar de les Sènior femení. Que no us enganyi el marcador de 31 punts en contra que va encaixar davant el líder Grup Barna, un equip que venia de guanyar al Joventut de 37 punts. Després dels canvis a la plantilla, el nou projecte Sènior arrencava amb 5 cares noves que debutàven ofícialment com a Sèniors: les Junior Anna Pons,  Carla Hernández i  Julia Mateu, i les cadets Neus Reverté i Mar Sabater. Gràcies per venir a ajudar-nos. Doncs amb aquestes circumstàncies l’equip va donar en tot moment la cara i va lluitar en tot moment. La derrota s’explica amb una dada demolidora: els 17 triples que les barcelonines van encistellar. Molts ànims i molta sort en aquesta nova aventura, la qual li donem tota la confiança. Estem segurs que ens esperen grans tardes de glòria. Per començar la de diumenge que ve. a Ausiàs March en el partit contra el Joventut. Ja ens extendrem divendres a l’agenda, però us convidem ja a donar el màxim suport a les noies, en el que serà el nostre Partit de la Jornada. Fem d’Ausiàs un nou santuari de la Parròquia Círcol. L’esperit Círcol ha de tornar a aparèixer diumenge i només vosaltres ho podeu fer

Del “Yes we can” al “Best is yet to come’. El millor està per venir. T’ho perdràs? Bona setmana. Salut