Estimada Parròquia

Ha arribat el teu moment. Ha arribat l’hora de crear una nova catarsi col·lectiva, una nova comunió perfecta “made in Círcol” per tal d’aconseguir el nostre objectiu. És el moment, que demostris perquè ets del Círcol. demostrar que el bàsquet és meravellós, també pels seus aficionats. El Círcol et torna a demanar ajuda. Les Sènior et necessiten. Aquest diumenge, tens, tenim, una cita molt important a Ausiàs March. El partit més important de l’any es jugarà aquest diumenge. Un partit que val una permanència a Primera Catalana. Contra el Joventut i a camp contrari heu de demostrar el poder de la gent del Círcol. En un duel clàssic del bàsquet català, vosaltres jugareu un paper molt important. És sens dubte la millor oportunitat de veure en un parquet present i futur del bàsquet femení de l’entitat. Amb l’equip Sènior, aquest diumenge els hi acompanyaran les Juniors Carla Hernández, Júlia Mateu i Anna Pons i dues sorpreses més. Aquest diumenge tot un clàssic del bàsquet català, un Joventut-Círcol, en versió fèmines, en un duel de dos equips igualats a la classificació. Les Sènior us necessita. Aquest equip es mereix tot el suport possible. Necessita l’agraiment explícit de la gent, al treball i a l’esforç titànic que mostren als entrenaments.

La feina que heu de fer és molt simple. Anar a Ausiàs, ben d’hora ben d’hora, trobar un seient i deixar-vos la veu per elles. A canvi, les noies us prometen tot l’esforç i l’entrega necessaris per guanyar.

Evidentment el JOVENTUT-CÍRCOL de diumenge a les 17:30 a Ausiàs March serà el nostre Partit de la Jornada que no us heu de perdre.

RECORDEU LA GRAN CITA

JOVENTUT-SÈNIOR FEMENÍ

DIUMENGE A LES 17:30

PAVELLÓ PAÏSOS CATALANS (AUSIÀS MARCH)

I en acabar tots cap a Casagemes en el Partit del Superdiumenge, el derbi Sènior A-Llefià

Benvinguts a la dotzena jornada de competició a Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers