Obrim una agenda farcida d’esdeveniments, en un lloc diferent a on ho fem habitualment.

Simultàniament, a Ausiàs March,  coincidiran les Mini i el premini, en sengles derbis amb equips de Santa Coloma. Círcol- Draft Gramanet, les noies i Círcol – Neus, els nois. Tot plegat serà dissabte a les 9:00 a Països Catalans.

I marxem al Màgic, en una nova matinal Círcol molt interessant. A les 11:00 Preinfantil B – Mireia de Montgat i Preinfantil femení – Gavà. A més de l’infantil – Mataró. I a les 12:30, dos esdeveniments de primera magnítud: Cadet A – Penya i Infantil femení – Sant Adrià.

La tarda de dissabte és, també, intensa. A les 16:00, al Màgic, Cadet femení – Parets. A la mateixa hora a Ausiàs, derbi ABB Dosa – Junior B. Posteriorment a La Plana, a les 17:45, Junior A – Igualada. Un partit molt interessant, on us demanem, com mai, el vostre suport.

I l’endemà diumenge, diumenge electoral, és més Superdiumenge que mai. És Super Superdiumenge.
A la Plana es respirarà bàsquet Círcol des de les 9:00 del matí fins més enllà de les 21:00 del vespre. Més de 12 hores de bàsquet gairebé ininterrompudes.

A les 9:00 Cadet B – Mollet. Després Junior femení – Gaudí. I per rematar el matí Sènior femení – BAM. I a la tarda, la traca final. El Sènior B – Parets de les 16:00 serà el Partit del Superdiumenge. A continuació el Partit de la Jornada, el derbi Sènior A – Badalonès. Rebem el líder i necessitem que La Plana sigui, un cop més, el Santuari inexpugnable de la Parròquia Círcol. No falteu a la cita.

RECORDEU

SÈNIOR A – BADALONÈS

17:30

LA PLANA

Rematarà el cap de setmana i el Super Superdiumenge a La Plana, el Sots21 – Santpedor a les 19:00.

Benvinguts a la tretzena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Però, sobretot,  benvinguts a un Superdiumenge irrepetible. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers.