El Cor aurica presenta l’espectacle La veu, la guitarra i el temps. 

Serà aquest dissabte, a les 9 del vespre, al teatre del Círcol.

El preu de l’espectacle és de 10 euros. 

Venda anticipada d’entrades a 8 euros a la secretaria del Círcol Catòlic dimecres i divendres de 6 a 8 del vespre.

La veu, la guitarra i el temps 

El Cor Aurica presenta un muntatge escènic que uneix la veu popular -a través de cançons i romanços que han estat harmonitzats per mestres i compositors com Manuel Oltra, que enguany celebra el seu norantè aniversari- i la veu d’autors, de poetes catalans del segle XX (Sagarra, Salvat-Papasseit, Garcés, Carner, Torres i Marçal).

Partint d’un espai que convida al record –unes golfes– una noia es trasllada a una època passada a través d’objectes i lectures, que li evoquen diferents moments viscuts per aquells que l’han precedida en el temps. El cor donarà veu, a través de les cançons, a aquestes vivències: jocs d’infantesa, moments de tabola a la taverna, romanços a la vora del foc, danses, tradicions, estampes quotidianes… En definitiva, una simbiosi de veus i música, de passat i present, de poesia oral i escrita, que anirà essent conduïda pel so íntim i evocador de la guitarra.
Cor Aurica:
Neus Martínez, actriu
Ramon Dordal, guitara
Aleix Oliveras, direcció musical
M. Carme Mateu, direcció escènica