Si bé, certament, i com podreu comprovar, hi ha poca activitat de partits del Círcol a Badalona, aquest cap de setmana, no és també menys cert, que serà intens i emocionant. Dos derbis ocupen la matinal de dissabte. A Casagemes, a les 10:30 Mini femení – Badalonès. I a les 12:00 del migdia, a Ausiàs March, Sant Andreu de Natzaret – Preinfantil B.

Matinal de derbis i tarda Círcol a Casagemes. A les 18:00, obre ronda el Junior 2 – Sant Joan Despí. . A continuació, a les 19:30, Junior 1 – Claret.

I diumenge, viurem una nova versió del Superdiumenge. Després del Superdiumenge i el Superdiumenge Rosa; aquest 2 de desembre viurem el Superdiumenge Mixte. A les 10:45, el Partit de la Jornada, el Junior B – Sicoris de Lleida. O dit d’una altra manera líder contra setè classificat.

RECORDEU

JUNIOR B – SICORIS

DIUMENGE A LES 10:45

LA PLANA

I tot seguit, agafa el relleu les Sènior, que jugaran el segon partit en ments de 48 hores, després del que jugaran avui a la nit a Mollet, en matx aplaçat. Diumenge a les 12:30, Sènior femení – Aigües del Prat.

Benvinguts a la 14ena jornada de competició. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers.