L’última jornada de 2012 a Can Cartrons serà molt i molt especial.

Aquest diumenge serà com sempre Superdiumenge. Però un Superdiumenge que serà molt especial i molt emotiu on els protagonistes sereu vosaltres: jugadors, entrenadors, delegats, pares, mares… Els protagonistes sereu vosaltres: la Parròquia. Allò que fa tant especial el Fet Círcol.

Aquest diumenge el Círcol us convida a la Presentació oficial de la Temporada 2012-2013 a La Plana. Tots els equips, tots els protagonistes. Us convidem a La Plana, a compartir in situ el bàsquet del Círcol en tota la seva plenítud. La Parròquia, vosaltres i nosaltres en una catarsi perfecta, de color blanc, al voltant d’una pilota taronja.
No hi podeu faltar.

RECORDEU

PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2012-2013

DIUMENGE 16 DE DESEMBRE

15:45

LA PLANA

A part, la jornada ens depara les últimes cistelles de l’any a les pistes Círcol. Dissabte a Casagemes Premini – Parets a les 10:30. A continuació un clàssic Mini A – Joventut.

Al Màgic, com sempre intensa matinal de dissabte de bàsquet amb un canvi d’horaris. A les 11:00, Preinfantil B – Cardedeu. A continuació Preinfantil A- Sant Celoni.

Els plats forts a les pistes del Màgic són, sens dubte, dos Círcol-Joventut en categoria infantil, tant en masculí com en femení. Els nois a les 11:00; les noies a les 12:30.

El dissabte, com és habitual, l’obrirà a La Plana, a les 9:00  el Cadet 1 que s’enfrontarà al Neus.

Els canvis d’hora el trobem en dos partits que es jugaran excepcionalment dissabte a la tarda: el Preinfantil femení- AESE i el Cadet A – Maristes, que es jugaran ambdós a les 16:00 al Màgic

I diumenge, a part de la presentació, tenim com sempre un menú farcit de bàsquet amb partits que no us heu de perdre.
El Superdiumenge començarà a les 10:45 i no pararem fins passades les 21:00 del vespre. Per obrir boca, un interessant Cadet B – Pineda, on el Círcol rebrà un dels millors equips de la categoria. I a continuació, sens dubte, el Partit de la Jornada, el Junior A – River Andorra. O dit d’altra manera, l’enratxat vuitè classificat contra el quart de la lliga i amb un pivot de 2 metres habitual en l’equip Sènior que juga a Copa Catalunya. No podeu faltar a la cita amb la quarta victòria consecutiva. Aneu i feu soroll. Ho necessitem.

RECORDEU

JUNIOR A- RIVER ANDORRA

DIUMENGE 16 DE DESEMBRE

12:30

PLANA

I a la tarda després de la presentació el Sènior A- Tremp, no abans de les 17:30 i el Partit del Superdiumenge que tancarà l’any al Círcol i que tampoc us podeu perdre. Un derbi a la Sots 21 entre el Círcol i el Montgat. I amb una incògnita. Qui farà l’última cistella del 2012?

RECORDEU

SOTS21 – MONTGAT

DIUMENGE 16 DE DESEMBRE

19:00

PLANA

Benvinguts a la 15ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. I sobretot, sobretot, sobretot, benvinguts al Superdiumenge. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers.