Aquest dissabte teniu tots una cita amb la solidaritat. Una jornada a favor dels més desafavotits, amb el bàsquet com a excusa.

Poc importen quants tirs es ficaran a la cistella. L’important serà quants aliments posarem entre tots a la gran cistella solidària.

Dissabte a les pistes del Màgic us convidem a aportar tot el que bonament podeu, en forma d’aliments, pels més necessitats.

Què podeu donar? Ben senzill. Tot tipús de menjar que no necessiti refrigeració. És a dir aliment de rebost: pots de llegums, pasta seca, conserves, galetes, arròs etc..

A canvi el Círcol us oferirà una matinal de bàsquet amb la majoria dels equips de l’entitat. Com a contindents en la Jornada Solidària, entre altres, un de molt especial, vingut de més enllà de les nostres contrades: el CB Claret de Benimaclet a València. Els ches acabaran el seu stage per terres catalanes a la Jornada Solidària Círcol.

Però més enllà del bàsquet, repetim que només és una excusa, l’important serà les aportacions, que si voleu i podeu, feu a la Jornada Solidària.

RECORDEU

JORNADA SOLIDÀRIA DEL BÀSQUET DEL CÍRCOL CATÒLIC

DISSABTE 29 DE DESEMBRE

A PARTIR DE LES 10:00 DEL MATÍ

PISTES DEL MÀGIC

I recordeu. Cada petit gest compta