Primera tacada. Una banda: el Círcol, l’organitzador, l’emissor del missatge. Dues bandes: la solidaritat, el motiu, la causa, el perquè del fet. Tres bandes: el bàsquet, l’excusa, el canal de transmissió del missatge. I carambola: l’ÈXIT, en majúscules i ben gros.

Círcol – solidaritat – bàsquet. El trinomi perfecte que ha convertit aquest dissabte de Festes de Nadal, en un superdissabte Màgic i per sobre de tot solidari.

La secció de bàsquet del Círcol ha celebrat aquest matí una Jornada d’esport i solidaritat, a favor de tots aquests que ho estan passant malament en aquests funestos temps de crisi. A les pistes del Màgic s’han jugat dos partits.

Als terrenys de joc, la majoria dels equips del club han baixat de cop els turrons amb sengles i bons enfrontaments. Poc importen els punts, els triples o les cistelles fetes. L’important ha estat el partit que entre tots heu jugat al punt de recollida d’aliments. És aquest el motiu de la Jornada Solidària: aportar el que hem pogut a favor d’aquells que no tenen res.

Gràcies. Simplement moltes gràcies a tots els assistents a la Jornada Solidària.

Gràcies als rivals dels diferents equips del Círcol per venir. Entre ells, en especial, al CB Claret de Benimaclet a València, per acabar l’stage per Catalunya, a Badalona i d’una manera tant fantàstica com aquesta.

Gràcies als participants: jugadors, entrenadors pares i col.laboradors, que avui heu fet tots els papers de l’auca, tant arbitrant com anotant a l’acta. I evidentment moltes gràcies a tots els que heu aportat menjar a la cistella solidària. Milers i milers de gràcies, tants com quilos donats. Han estat uns 400. GRÀCIES

I gràcies un cop més per donar un nou motiu d’orgull per poder presumir de la condició de circoler i circolera. Círcol – Solidaritat – Bàsquet.

Nadal a tres bandes. Círcol – Solidaritat – Bàsquet. La carambola perfecta.

Gràcies i Bon any 2013. Salut