Diu el refranyer popular que per any nou qui res no estrena res no val. Si vosaltres sou devots a aquesta sentència, tranquils. Tenim bones notícies. Amb la primera jornada de 2013, el bàsquet del Círcol estrena nous campionats de lliga, d’acord amb la classificació obtinguda a la fase prèvia.

En l’estrena de la fase regular a la premini masculina, el Círcol segueix amb la dinàmica triomfal. Va acabar l’any guanyant i obre 2013 amb un immens triomf al derbi amb Minguella a Casagemes. Cara i creu pels Minis, però compte perquè s’han girat les tornes. En un emocionant matx contra el Bàsquet Vallalta de Sant Pol, les noies de Clara Navarro i Marina Cano estrenàven el caseller de victòries, no només en fase regular sino també en tota la temporada. Un sol punt va donar la felicitat absoluta a l’equip. Per molts més grans moments.Malauradament la mateixa emoció del partit de les noies no va donar el mateix resultat als nois que van caure contra el Granollers.

En l’estrena de 2013 al Màgic, bona sessió intensa de bàsquet matinal. Triomf amb molt patiment del Preinfantil A contra Montcada, que deixa la lesió d’Arnau Cotet. Ànims. I si us parlàvem que el Mini va obrir el pot de victòries, el Preinfantil B de Roger Coma i Edgar Teruel no va voler ser menys. Primer triomf de la temporada. I quin triomf. 30 punts de diferència a la pista del Vallirana. Felicitats a tots.

Al Màgic, la moneda tampoc va caure en el mateix costat pels infantils. Derrota ajustada dels nois contra el Mollet. La cara les noies, que amb 2 últims quarts de llibre van resoldre l’enfrontament amb l’Argentona, que havia estat fins aleshores igualat.

La Plana estrenava l’any, el dissabte, amb el triomf del Cadet 1 davant el Sant Quirze, en una victòria forjada en un molt bon últim quart que va capgirar la dinàmica. El Cadet A per la seva banda va vèncer al Llinars en un bon partit a la vista de l’espectador. I poca cosa va poder fer el Cadet femení davant el GEIEG de Girona en l’estrena del conjunt de Gerard Puerto a l’Interterritorial. Tot un èxit ja d’entrada, independentment de victòries i derrotes. Sort i a treballar. I victòria del Cadet B a la pista del Gaudí de forma solvent, tot i un primer quart igualat (12-13). A partir del segon període, la defensa dels de Diego Martínez i Sergi Bernat es va intensificar fins assolir l’avantatge definitiu de fins a 40 punts. Propera setmana ens visita el Grup Barna. A per la tercera victòria consecutiva.

En Juniors, derrotes del B a La Plana amb el Sabadell, i del 2 ajustada contra el Mirasol. I triomfs de l’1 contra el Manyanet Les Corts en la circumstàncial estrena del Màgic com a pista, i de l’A a Esplugues. Un Junior A que també va estrenar camp, el remodelat Camp de les Moreres de la ciutat del Baix Llobregat. Partit molt complicat que van resoldre amb èxit, els de Ricard Santiago, gràcies a un parcial de 10-23 al tercer quart. 5è triomf consecutiu del Junior A que té suculentes conseqüències. Ja en parlarem. Les Junior van brillar per escombrar de la pista al Sant Just a casa seva.

Un Sub21 en ple procés ascendent de joc i qualitat van caure a la pista de l’Argentona. Els triples dels maresmencs, una autèntica barbaritat, explica la derrota d’un equip que, insistim ha millorat de manera exponencial. Prepareu-vos per una segona volta que es recordarà molts anys. És la nostra hora.

Derrotes del Sènior B a Martorelles i del femení amb el Vilassar, en sengles bons partits. El triomf el porta el Sènior A que van guanyar rotundament al Balsareny, en una bona actuació col.lectiva. Bon balanç en general de l’estrena Círcol del 2013. Sort i que continuem igual o millor