img_20130117_185731

Abans d’obrir l’agenda del cap de setmana, tirem enrere un dia per explicar-vos la gran victòria de les Preinfantil en l’estrena del 2013 per les noies de Gerard Castro, Marc Fernández i Rita Carboneras.

En un ambient glacial, al Màgic, les noies Círcol van animar un derbi vistós i entretingut de bàsquet. Era un partit ajornat de dissabte pàssat, per cert.

Igualtat màxima fins al sisè període on el Círcol va aconseguir desenganxar-se en el árcador amb un parcial de 12-2. Ja no hi va haver més història, que la d’un final feliç. Al final un +18 a l’electrònic i cap a casa que fa fred. Felicitats.

I ara si, mirem al futur. Tres partits capten la nostra atenció de dissabte. D’una banda, obrirà la jornada a les 9:00 el Cadet B – Grup Barna, a Ausiàs. D’altra banda, al Màgic, a les 11:00 Preinfantil B- Sant Joan Despí. Per últim un derbi. A les 16:00 a Ausiàs March, Sant Andreu – Junior B.

I diumenge, tornarà a ser un Superdiumenge. De les 11:00 del matí fins passades les 21:00 del vespre a La Plana, només hi haurà bàsquet i Círcol. Obren foc les Junior que jugaran contra el Vilassar de Mar. A continuació el partit del Superdiumenge. El Junior A busca la sisena victòria consecutiva. Serà a les 12:30 contra l’Sfèric de Terrassa.

RECORDEU

JUNI0R A- SFÈRIC TERRASSA

DIUMENGE 20 DE GENER

12:30

PLANA

I a la tarda, tres partits més. Per obrir boca, tot un derbi. el Sènior B – Natzaret. Sens dubte el nostre Partit de la Jornada. A les 16:00

RECORDEU

SÈNIOR B – SANT ANDREU DE NATZARET

DIUMENGE 20 DE GENER

16:00

LA PLANA

I a continuació, rematen el dia, el Sènior A- Sant Quirze, amb un il·lustre retorn, almenys a la banqueta, ja veurem si debuta (dilluns en parlem), i per últim el Sots 21- Pedagògium

Benvinguts a les 17ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers