mariowebDesprés de 4 mesos amb el gas a fons, 15 revolts, 8 de dretes i 7 d’esquerres, traçats amb més o menys fortuna, el Círcol va arribar a la línia de meta. Va completar la primera volta d’uns campionats de lliga respectius, molt emocionants. Juniors, sub21 i Sèniors masculins han completat el primer tram de la temporada mentre la resta ja gira en la segona volta de la cursa, i les noies afronten la recta final del primer gir al circuït temporada 2012-2013.

En un bon partit el Premini masculí va caure a Viladecans, almenys a la pista. Una possible alineació indeguda dels del Baix Llobregat pot ser que ens dóni el triomf als despatxos. En un partit igualat a Premià les Mini van acabr caient de 5 punts, tot i el bon treball

I si la cursa va començar malament pel Preinfantil B amb moltes dificultats, aquests problemes mecànics s’han solventat, i la moto dels de Roger Coma i Edgar Teruel traça les curves del segon tram de l’any de forma rotunda i solvent. Contra el Sant Joan Despí van tancar el marcador poc abans d’acabar el matx. Un partit per emmarcar on tots van aportar. Sembla que les Preinfantils, porten els mateixos reglatges que els nois, ja que contra l’Osona han completat una setmana perfecta, amb 2 triomfs en 2 dies, i un partit extraordinari, on van arribar a guanyar de fins a 34 punts. Destacar que en cap moment es van relaxar. Bona prova el 0-14 a favor en què van arrencr el partit. El Preinfantil A completa la triada de victòries amb un solvent OK a Sabadell.

Les infantils han agafat la velocitat de creuer i al revolt de Vilanova han tornat a sumar. Contra el SAMA, han sumat la segona victòria consecutiva, en un partidàs. Vilanova terra que dóna bones notícies a les noies de Jaume Lleal, Pere Ruiz i Clara Navarro. Recordeu que l’any passat van assaborir, a la capital del Garraf, l’èxit d’un subcampionat barceloní en preinfantil. El preludi del subcampionat català de Lleida.

Emulant la gent del Dakar, el Cadet B va guanyar al Grup Barna en un desert inhòspit per l’equip. Van canviar les pistes de La Plana, per les dures dunes d’Ausiàs March. A la primera part la moto dels homes de Diego Martínez i Sergi Bernat es va encallar a la sorra i va marxar 12 punts per sota. A la represa, l’equip va començar a carburar sobretot en l’aspecte defensiu, la qual cosa va permetre forçar errades dels barcelonins i remuntar en el marcador. El parcial de 41 a 17 és prou exemplificador del què diem. 3 victòries de 3 en aquesta segona volta i diumenge viatge a Reus a sumar la quarta victòria consecutiva. Les motos del Cadet A van superar amb solvència el mur de Parets. Les noies van caure a Cerdanyola.

A les mateixes dunes d’Ausiàs, es va jugar un derbi a la Junior de 1er any entre el Natzaret i el Junior B. Partit de tampteig baix i igualat, decidit al final del recorregut per un bon treball defensiu del Círcol. El Junior 2 va vèncer de 18 al Vilassar de Dalt.

I en la superespecial de diumenge, el ja clàssic Superdiumenge, La Plana va presenciar una matinal de bàsquet perfecta. Primer amb un nou triomf de les Junior davant el Vilassar. Un gran tercer parcial de 24-7 va ser clau pel triomf dels de Josep Velasco i Roger Coma. A destacar l’actuació de la capitana Anna Pons amb 29 dels 71 punts de l’equip. Gran, molt gran. Un bon partit col.lectiu. Felicitar, en nom dels tècnics a aquesta meravella d’equip, que fa gastar pitets de bava a marxes forçades. A continuació va rematar el festival el Junior A. Un equip que acaba la primera volta al traçat 2012-2013 amb 9 victòries de 15 possibles i a 1000 per hora. Contra l’Sfèric van guanyar de 38 punts. I Miquel Sánchez ens deixa una estadística anecdòtica. Amb un tir lliure, el punt 51 dels 73 final, el Círcol va arribar als 1000 punts anotats aquesta temporada. Pròxim repte, la primera corba de la Segona volta, el Castellbisbal, ben d’hora ben d’hora, diumenge a les 9:00 del matí

A la tarda, el Superdiumenge va començar amb la derrota del Sènior B al derbi amb el  Natzaret. Un parcial de 0-15 va fer que l’aventatge es difuminés i acabés amb la derrota dels d’Oriol Bosom. Més que la igualtat en el matx, els dos llançaments llures claus d’Andreu Lladó al final. Més que el fet d’aconseguir la vuitena victòria consecutiva. El Sènior A- Sant Quirze és el partit del retorn de Supermario. 9 mesos després, Mario Sánchez es va tornar a vestir de curt. Només va fer la roda d’escalfament, però es va tornar a seure a la banqueta. Supermario, el lampista sense bigoti del Sènior torna a la carretera. I malauradament us hem de comentar la derrota clara de les Sènior a la complicada pista del Quart gironí.

Finalment el Sots21 va creuar la meta de la primera volta amb un treballat triomf amb el Pedagògium barceloní. Partit de ratxes que va decidir Hèctor Sánchez amb un imversemblant 2+1. També destacar l’encert des de més enllà de 6’25 de Jordi Padilla amb 5/9. I us podem jurar que no és cap eufemisme dir “més enllà de 6’25”. El Jordi és capaç de clavar-la des de 10 metres. En fí, nova victòria que denota el bon treball fet a les últimes jornades.

Després de 4 mesos amb el pedal del gas a fons, 15 revolts, 8 de dretes i 7 d’esquerres, traçats amb més o menys fortuna, el Círcol arriba a la línia de meta, marcant la volta ràpida i el millor temps. La cursa continua la setmana que ve. Salut.