Cinc propostes arriben aquest any al Círcol de la mà de l’Espai A. Durant el proper mes i mig es pujaran a l’escenari del Círcol cinc propostes ben diferents. Teatre, dansa i música procedents de diferents punts de Catalunya ompliran les tardes dels diumenges des d’aquesta setmana fins a final de març.

La presentació de la nova programació de l’Espai A al Círcol es va fer aquest dimecres a càrrec de la Teresa Ustrell, cap de programació de La Sala del Círcol, Lluis Calduch, de l’esbart Ciutat Comtal de Barcelona i Miquel Noguera del grup de teatre 4×4 de Granollers

procir

Precisament, el 4×4 de Granollers, serà el grup encarregat d’obrir el cicle a Badalona. Serà aquest diumenge amb la representació de El Cafè de la Marina.  

La música arribarà el primer cap de setmana de febrer amb l’espectacle Gospel & Jazz del Grup Vocal Zetzània de Cornellà de Llobregat.
El teatre aterrarà al Círcol amb dues propostes: Vides, de la companyia Filagarsa, el 10 de febrer, i Cluedo, del grup Emfapatir, el 17 de març.
La dansa la portarà l’Esbart Ciutat Comtal amb la presentació de l’espectacle Ara i abans.
El cicle de l’Espai A a Badalona es tancarà amb un concert a càrrec de la Banda Joves Músics Mollet de Mollet del Vallès, amb la proposta Una banda de pel·lícula.