Molta atenció perquè en l’agenda del cap de setmana del Círcol hi ha uns quants canvis respecte als horaris habituals dels partits de casa que haurieu de tenir en consideració, en tant com a jugador, tècnic o aficionat.

Dit això. Dissabte a Ausiàs March, primer canvi important, doble sessió amb els més petits de la casa. A les 9:00 Premini masculí- Alella. Tot seguit Mini femení Draft Gramanet.

A les 9:00 a la Plana Cadet 1 – La Salle Horta

I al Màgic, això no canvia, nova matinal de bàsquet per la vena. A les 11:00 Preinfantil femení- Pineda i Infantil- Prat. I a continuació a les 12:30 la traca final amb 4 partits simultanis Cadet A- Argentona, Preinfantil A- Gaudí, Cadet femení – Vilassar, i el partit més interessant el derbi Infantil femení – Joventut.

Matí intens i tarda de dissabte de traca i mocador. A les 17:30 a La Plana Sots 21- Mirasol. Compte, perquè com sabeu no és l’horari habitual. I a Casagemes, l’habitual doble sessió amb els Juniors. A les 18:00 Júnior 2 – Viladecavalls i després Júnior 1 – Horta.

Compte perquè aquests canvis d’hora també han alterat el diumenge. Però tranquils, que aquí a Cal Círcol, els diumenges continuen sent Superdiumenges. De les 9:00 fins a les 19:30, bàsquet i Círcol a La Plana.

Obre jornada el Júnior A- Castellbisbal, a les 9:00 A continuació el Partit del Superdiumenge, el del Junior B, el del líder contra el Mataró

RECORDEU

JÚNIOR B – MATARÓ

DIUMENGE 27 DE GENER

10:45

LA PLANA

A continuació el Sènior femení – Argentona. A la tarda segueix el festival amb el Sènior B- Santa Perpètua. Per acabar el Partit de la Jornada. El Sènior A- Ripollet. L’enratxat Círcol de les 8 seguides busca la novena a costa dle segon classificat

RECORDEU

SÈNIOR A – RIPOLLET

DIUMENGE 27 DE GENER

17:30

LA PLANA

Benvinguts a la 18ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers