infantil webDimecres passat Catalunya decidia el seu futur com a nació i deia que tenia dret a decidir. Aquest cap de setmana i lligats sempre a l’actualitat, l’aficionat del Círcol també decidia coses.

En un dissabte farcit de bàsquet, diversos partits es jugàven simultaniament, fins i tot en el mateix escenari.

Ben d’hora, el circolero podia decidir si presenciar a La Plana, la derrota del Cadet 1 contra el La Salle Horta, en què el poc encert local en tirs lliures van decantar el matx; o el gran triomf ajustat de les minis amb el Draft Gramanet a Ausiàs.

A continuació els Preminis sumàven triomf solvent amb l’Alella, en què es convertia en un matí perfecte a Països Catalans.

El Màgic es convertia, tot seguit, en l’epicentre d’aquesta espècie de Jornada electoral. Primer amb la decisió de triar entre la descomunal victòria en quant a joc i resultat del Preinfantil B contra l’Escola Joan XXIII d’Hostalets de Balenyà, a Osona  (parcial de 35-0 en els primers 10 minuts) o la derrota ajustada de l’Infantil masculí amb el Prat, o la 3/3 en victòries de les preinfantils, aquest cop a costa del Pineda.

Tot seguit, bacanal de partits i múltiples opcions: la gran victòria de l’infantil femení, en el derbi amb BBC, on van tancar marcador al 6è període; el gran triomf de 20 del Preinfantil A amb el Gaudí; el triomf ajustat del Cadet A amb l’Argentona; o la derrota ajustada del Cadet femení, amb un gran partidàs que es va finiquitar, a favor del Vilassar, als últims 5 minuts, quan el dipòsit de benzina del Círcol estava en reserva.

A la tarda, tres fronts per l’aficionat Círcol a decidir. A la Plana, qui vau decidir anar a veure el Sots21, vau decidir patir. Amb el Mirasol, possiblement vam veure la millor primera part de la temporada, on van marxar al descans amb 6 punts d’avantatge. A la segona, les coses es van igualar al principi. A falta de 3 minuts el matx es va igualar. El partit tornava a començar. Partit a 2 minuts d’infart. Amb empat a 66, Jordi Padilla feia el 68-66 final. Segon triomf consecutiu de l’equip d’Alan Garcia, Marc Nadal i Jordi Farré. Un partit, el Sots21 – Mirasol, que passarà a la història particular d’Albert Rourera, que després de trencar-se el genoll per tercer cop, amb el Grup Barna, gairebé fa 1 any, i desafiar la decisió mèdica de retirar-se, dissabte va tornar a jugar. Bentornat capi.

Per contra qui anéssiu a Casagemes vau veure com l’ultradefensiu plantejament del va claudicar les esperances de triomf del Junior 2 amb el Viladecavalls. I a continuació vau veure el Junior 1 – Horta on els de Xavi Bruget i Marc Nadal van caure amb el líder. Una bateria de triples a l’últim període dels barcelonins va trencar el matx. I les Junior van caure de 2 a Vilassar de Dalt, en un partit vibrant.

Després d’un dur dissabte de decisions, el diumenge ho vau tenir clar. Superdiumenge a La Plana per la vena. De 9 a les 19:30, no us vau moure del Santuari.

Els més matiners vau veure la setena victòria consecutiva del Junior A. Va ser a costa del Castellbisbal. Un altre cop els de Ricard Santiago van fer un gran partit i van superar amb nota el Jet Lag del canvi d’hora. Una gran primera meitat, on van anotar 50 punts i un parcial de 29-6 en l’últim període van ser les claus de l’abultat triomf. Pròxim repte a Barris Nord, a Lleida. Tot seguit, torn per la victòria del Junior B de 2 contra un ultradefensiu Mataró.  Per acabar el matí dominical el Sènior femení tot i plantar cara en tot moment va acabar perdent amb l’Argentona.

A la tarda el Sènior B va arrossegar un parcial inicial en contre davant el Santa Perpètua, impossible de salvar. I el Sènior A va camí de rècord. 9ena victòria consecutiva davant el Ripollet, segon classificat. Igualtat, com era esperada al llatg dels 40 minuts. A falta de 5 minuts, dos triples d’Andreu Lladó i Pau Ruzafa respectivament, van sentenciar el partit. Quin és el límit? Ni Francesc Castellet, l’entrenador, ho sap.

A part victòria del cadet B a la difícil pista del Reus. El primer quart els locals van sortir molt forts i van marxar amb un parcial de 12-0 que va obligar a parar el temps. Posteriorment reacció i retallada acabant 5 punts per sota al descans. A la represa, fi de la història. Parcial de 10-24, bàsquet control  i triomf. el quart consecutiu i 2 setmanes de descans.

Cap de setmana de decisions, cap de setmana de rècords, cap de setmana de bàsquet. Cap de setmana Círcol.

Fins la setmana que ve, salut i cistelles.