Obrim aquest cap de setmana especial de Carnaval amb una doble cita amb els minis a Ausiàs March, dissabte al matí. A les 10:30 Mini femení- Collblanc-La Torrassa de l’Hospitalet. Tot seguit, el primer dels molts derbis d’aquets cap de setmana Mini A- Sant Josep. Curiosament ambdós equips Círcol s’enfronten amb el mateix patrocinador Aracena

La festa del bàsquet del dissabte a Badalona es traslladarà al Màgic en una nova sessió continua. A les 11:00 Preinfantil B-Col·legi Ave Maria de Manresa. I després, bàsquet a 4 bandes. A les 12:30, Infantil femení-Terrassa, Preinfantil A- Sant Gervasi de Mollet, Cadet A- Ceissa Grana barceloni i el derbi a la Interterritorial Cadet femení- BBC

I si el dissabte us sembla mogut, prepareu-vos per un diumenge espectacular. Un SUPERDIUMENGE en majúsicules. De traca i mocador. De les 10:00 fins passades les 21:00, bàsquet i Círcol a dojo i, atenció en dos fronts.

La matinal a La Plana la ocupen els Juniors. El B s’enfronta amb el Reus, en el Partit del Superdiumenge. Un duel entre els dos primers classificats de la taula. Si el Círcol guanya es col·lloca líder en solitari.

RECORDEU

JUNIOR B – REUS

DIUMENGE 10 DE FEBRER

10:45

PLANA

Tot seguit, a les 12:30 el Junior A– La Salle Manresa. Els de Ricard Santiago busquen treure’s el mal regust de l’anada on van perdre d’un sol punt amb una cistella a l’últim segon.

La tarda de diumenge és per emmarcar. En dos camps es jugaran 5 partits amb el Círcol de protagonista

Primer a Ausiàs March. A les 17:30, tot un clàssic. Junior 2- UBSA. I després, Junior 1- La Salle Horta.

I a La Plana, la traca final. A les 16:00 Sènior B-Roda de Berà. Després el Sènior A– Fuster. I per últim, el Partit de la Jornada, el Sots 21- Minguella. Un derbi per eludir les últimes places de la classficació. Un partidàs que, més que mai, no us podeu perdre

RECORDEU

SOTS21- MINGUELLA

DIUMENGE 10 DE FEBRER

19:00

PLANA

Benvinguts a la 20ena jornada de competicío al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers