L’última jornada abans de la festivitat de Setmana Santa començava el dissabte amb un viatge al tren del temps, a l’antiga Estació del Nord de Barcelona. En aquest paratge bucòlic amb aroma vintage, on l’arquitectura mostra encara el passat de la instal.lació és on el Sots21 va jugar el partit amb el Ramon Llull. El matx va començar molt bé pels nostres interessos. Amb un gran Pau Tugas, ajudat per Albert Rourera, com a complement a la pintura, el Círcol marxava al descans amb una renda favorable de 8 punts. A la represa, les clivelles es van apretar fins a tal punt que la truita es va girar, entrant, a priori en un últim període incert i emocionant. La realitat, però, va distar dels a prioris. Un parcial final de 16-24 va claudicar les opcions de triomf del conjunt de Marc Nadal, Alan Garcia i Jordi Farré. Les claus són diverses: una defensa zonal local molt fèrria, manca d’encert als instants finals, manca de rebot, i tangencialment una tècnica al bàndol visitant. En definitiva, derrota amb regust de caure amb orgull i una bona lliçó pel futur.

I de Barcelona a Casagemes on la tarda va començar amb derrota del Junior 2 amb el Vallirana. Una derrota que es forja en un últim quart que va acabar 8-20. Flns aleshores igualtat però sempre amb domini visitant. A continuació l’1 va arrencar amb força el seu compromís amb el Coll barceloní. Un bon primer quart semblava que fes que els homes de Xavi Bruget i Marc Nadal enfiléssin el camí cap a la Terra Promesa, la victòria, sense dificultats. No trigarien a venir les penúries i al segon període el Coll retallà distàncies. A la sortida de vestuaris, una sèrie d’imprecisions va precedir a la sortida de la travessia del desert i al miracle de la multiplicació dels pans i els peixos. Un augment del nivell defensiu i a l’encert des dels 6’25 d’homes com Francesc Solà, incommensurable, va propiciar que el Círcol marxés del marcador definitivament, obtenint un gran, solvent, ampli i merescut triomf.

Tot això en dissabte. Diumenge va ser diumenge de Rams i de Glòria pel Junior A. En un viatge llampec a Lleida, els nois de Ricard Santiago van sortir victoriosos del camp del líder Sicoris. La gran sorpresa positiva de la jornada. Una gran arrencada va precedir una exhibició defensiva de primer ordre. El plantejament 2-1-2 del Círcol al tercer quart va ofegar al conjunt del Segrià, incapaç d’anotar i trobar bones opcions de tir, propiciant que el característic joc Círcol de contraatac lluís com mai. Així doncs, tot i que a l’últim quart, ni el rival ni altres factors ho van posar fàcil, el gran Junior A marxa de vacances guanyant i tallant una ratxa de tres KO’s consecutius. Victòria dels 11 components per sobre les individualitats. Triomf per caràcter i per nassos a la pista del líder. Pròxim repte a La Plana, d’aquí dos setmanes amb l’Artés. No hi ha sostre per la revelació de la temporada. Bravo i felicitats.

La jornada es completa amb la tarda Sènior a La Plana amb la victòria dels dos Sèniors masculins, B i A, amb Montmeló i Balaguer, respectivament, l’ajustat triomf d’un sol punt de les Junior al camp del SESE i la derrota de les Sènior a la pista del líder Grup Barna.

Arriba la Setmana Santa. Setmana de descans merescut per tots. Gaudiu-la. El millor bàsquet torna la segona setmana d’abril. I nosaltres també. Salut i bones vacances Círcol.