Obrim l’agenda de la primera jornada post Setmana Santa a Ausiàs March on canviem l’escenari habitual dels Premini i les Mini. Els nois juguen dissabte a les 9:00 amb el Viladecans. A continuació les noies s’enfronten al Premià.

A les 11:00, la jornada es trasllada al Màgic amb l’Infantil masculí – Coll i el Preinfantil femení – Osona

Tot seguit al mateix Màgic, festival de bàsquet amb 3 partits simultàniament. A les 12:30, Cadet A – Parets, Cadet femení – Cerdanyola i Preinfantil A – Sabadell.

I diumenge, tornarà a ser Superdiumenge al Círcol. De 9:00 del matí fins més enllà de les 21:00 del vespre, més de 12 hores de bàsquet, gairebé, sense interrupció.

Obre joc, el Junior A – Artés, a La Plana, a les 9:00 del matí. Tot seguit, el Junior femení – Vedruna de Gràcia. I tot seguit, el Partit del Superdiumenge, el derbi Sènior femení – Joventut, per rematar la matinal a La Plana

RECORDEU

SÈNIOR FEMENÍ – JOVENTUT

DIUMENGE 7 D’ABRIL

12:30

LA PLANA

A la tarda, l’atenció es trasllada a Llefià amb el Partit de la Jornada, el Llefià – Sènior A. En la quarta etapa del Badalona on Tour, els de Francesc Castellet busquen la victòria per reenganxar-se a les posicions d’ascens a Primera Catalana.

RECORDEU

LLEFIÀ – SÈNIOR A

DIUMENGE 7 D’ABRIL

17:45

PAVELLÓ DE LLEFIÀ

El Superdiumenge es tanca a La Plana, a les 19:30 amb el Sots21 – Tàrrega.

Benvinguts a la 27ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sino us tornarem els calers.