La Plana serà punt d’inici i final d’un nou cap de setmana intens al Círcol.

Obre foc el Cadet 1 – Nou Barris, dissabte a les 9 del matí, a La Plana.

A Casagemes, matinal de dissabte Mini amb el Mini femení – Arenys a les 10:30, i el Mini A – JAC Sants, a continuació.

El dissabte al matí té un tercer focus d’activitat: el Màgic. A les 11:00, Preinfantil B – Sitges, Preinfantil femení – Jesuïtes de Gràcia i Infantil masculí – SAMA de Vilanova. I a les 12:30, tres cites més: el Preinfantil A – Parets, el Cadet A – Sagrat Cor, i el derbi Cadet femení – Sant Josep.

I diumenge, més d’11 hores de bàsquet, en un nou Superdiumenge Círcol a La Plana. A les 10:45, Junior femení – Claret. A les 12:30 Junior A – Lliçà d’Amunt.

I a la tarda doble enfrontament Círcol – Caldes en categoria Sènior. A les 16:00, duel a la Tercera Catalana, Sènior B – Caldes B. I tot seguit, el Partit del Superdiumenge, el duel Sènior A – Caldes, a la Segona Catalana. Els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín  continuen somiant en l’ascens a Primera. Un somni que passa per superar el conjunt vallesà en el primer dels últims quatre duels que queden per acabar la Lliga.

RECORDEU

SÈNIOR A – CALDES A

DIUMENGE 21 D’ABRIL

17:30

LA PLANA

I a les 19:00, el partit que tanca el cap de setmana. El Partit de la Jornada, el Sots21 – Nou Esplugues. Els d’Alan Garcia, Marc Nadal i Jordi Farré necessiten, imperiosament, la victòria per continuar optant a mantenir-se a la Preferent de la categoria a final de temporada. L’Esplugues a més és un rival directe. Necessitem més que mai el vostre suport. El Sots21 necessita la vostra empenta i tot el caliu de la Parròquia Círcol.

RECORDEU

SOTS21 – NOU ESPLUGUES

DIUMENGE 21 D’ABRIL

19:00

LA PLANA

Benvinguts a la 29ena jornada de competició a Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers